RADNIČKI PRETI CRVENOJ ZVEZDI: Kragujevčani i Beograđani na Dorćolu borbu za ulazak u finale plej-ofa Superlige

S. K.

29. 04. 2024. u 16:55

I OVE godine neće izostati okršaj vaterpolista Crvene zvezde i Radničkog u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije. Crveno-beli sutra (20.15) na bazenu SC "25.maj - Milan Gale Muškatirović" dočekuju Kragujevčane. Druga utakmica je 8. maja u gradu na Lepenici, a eventualna majstorica 11. u Beogradu.

РАДНИЧКИ ПРЕТИ ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ: Крагујевчани и Београђани на Дорћолу борбу за улазак у финале плеј-офа Суперлиге

FOTO: M. Vukadinović

Kragujevčani se nadaju da u najvažnijim utakmicama mogu da prekinu seriju od tri poraza od crveno-belih. Mada prepuštaju ulogu favorita Zvezdi, nadaju se da mogu da izbore finale.

- Sigurno da je Zvezda favorit, dobila nas je tri puta ove sezone, ali se nadam da ćemo pokazati da možemo da igramo sa njima i početi da ih pobeđujemo. Definitivno smo imali svoje šanse i mogli bolje da odigramo u prelomnim momentima, kada je po meni presudilo njihovo iskustvo. Nismo imali snage i dovoljno mirnoće da prelomimo u našu korist i nadam se da će se to sada promeniti - ističe za sajt Radničkog Stefan Todorovski.

Golman Kragujevčana je svestan da moraju da nadmaše sebe kako bi eliminisali crveno-bele:

- Pred nama je veoma težak zadatak, jer je Zvezda jako dobro popunjena na svim pozicijama, uglavnom reprezentativcima. Igrali su dobro sa svim ekipama u evropskim takmičenjima, a u ovaj meč ulaze u punom ritmu, posle duela sa Jugom. Dobro je poznato koliko je teško pobediti na njihovom bazenu i moraćemo da pružimo ne 100, već 120 odsto svojih mogućnosti kako bismo dobili utakmicu.

U drugom polufinalu sutra se sastaju Novi Beograd i Šabac.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)