"MOŽDA JE BILO VREĐANJA..." Janis Sferopulos o pobedi Zvezde na startu ABA lige i ponašanju "delija" na meču sa Partizanom

Novosti online

13. 05. 2024. u 23:34

Crvena zvezda i Partizan su se sastali u ponedeljak u prvoj utakmici finala ABA lige, a dramatičan kraj ovog meča obradovao je, sasvim logično, trenera crveno-belih, Janisa Sferopulosa.

МОЖДА ЈЕ БИЛО ВРЕЂАЊА... Јанис Сферопулос  о победи Звезде на старту АБА лиге и понашању делија на мечу са Партизаном

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Podstimo, Crvena zvezda je u istinskom trileru pobedila Partizan i povela sa 1-0 u finalnoj seriji koja se igra na tri pobede.

Grčki stručnjak je, izašavši pred novinare, ovako započeo svoje obraćanje:

- Čestitke mojim igračima, pobedili smo i poveli u finalu ABA lige. Ujedno, ovo je bila odlična reklama za srpsku košarku. Jeste bila ABA utakmica, ali su se sastala dva najbolja srpska kluba i odigrala vrlo interesantan meč. Za nas je bilo bitno da smo se vratili posle 26:35 za njih i više nismo toliko zaostajali... Na kraju se video i veliki karakter ekipe, da se odigraju važni napadi i odlična odbrana. U poslednjih šest minuta Partizan nam nije dao koš iz igre, samo sa linije penala. Ne sme se zaboraviti, tek je 1:0, igramo protiv veoma kvalitetnog rivala, pa ovo ovo treba brzo zaboraviti i spremiti se a naredni meč. Hteo bih da se zahvalim navijačima na velikoj podršci. Nažalost, ne razumem jezik, pa je možda bilo i psovki, ali to se dešava svuda, ali sa druge strane ništa nije uletelo na teren sa tribina, što je jako važno i čestitam našim navijačima, koji su nas svojim glasom vodili do pobede - rekao je Sferopulos.

Upitan o povredi Nikole Topića, nije mogao mnogo da kaže:

- Ponovo je u pitanju isto koleno, tokom večeri će obaviti snimanje magnetnom rezonancom i u utorak će se znati više.

Na kraju, uporedio je atmosfere u Areni i hali "Aleksandar Nikolić":

- Uvek je uzbudljivo igrati u punim halima. Ali, ovde je nekako prirodnija atmosfera, to je naš dom - zaključio je Janis Sferopulos.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice