"VREĐAJU, U STAROM STILU! A ONO SA SATOM..." Željko Obradović i izjava posle poraza Partizana od Zvezde u ABA finalu o kojoj će se pričati

Novosti online

13. 05. 2024. u 23:28

Crvena zvezda i Partizan su se sastali u ponedeljak u prvoj utakmici finala ABA lige, a dramatičan kraj ovog meča iznedrio je i zanimljivu konferenciju za štamu koju je održao trener crno-belih, Željko Obradović.

ВРЕЂАЈУ, У СТАРОМ СТИЛУ! А ОНО СА САТОМ... Жељко Обрадовић и изјава после пораза Партизана од Звезде у АБА финалу о којој ће се причати

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Podstimo, Crvena zvezda je u istinskom trileru pobedila Partizan i povela sa 1-0 u finalnoj seriji koja se igra na tri pobede.

Obradović je, izašavši pred novinare, ovako započeo svoje obraćanje:

- Izvanredna utakmica. Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi, a ponosan sam i zadovoljan kako je moja ekipa izgledala, što sam igračima i rekao. Samo jednu stvar ću da apostrofiram. Ako ljudi koji sede za zapisničkim stolom dozvole da se u najvažnijem napadu vreme na semaforu zaustavi, onda je to veliki problem. A to se desilo, 24 sekundi do kraja i 11 sekundi za Zvezdin posed... To nije normalno, nije uobičajeno. Neko bi trebalo da povede računa. Za ostalo će biti vremena za analizu. Ali dobro, neke stvari su apsolutno jasne, još jednom čestitke Zvezdi, i zaista čestike mojim igračima na izvanrednoj borbi i svemu što su prikazali.

O atmosferi, samo kratko:

- Nemam ništa novo da kažem, to je u starom silu: vređanje celu utakmicu. I to je to. Njihovo je pravo. Naše je, jedino što možemo da radimo, je da budemo koncentrisani. Inače, lepa slika je kad se vidi ovoliko navijača, to da, svaka čast - u svom stilu je rekao Obradović.

Novi meč sledi za manje od 48 sati:

- Sada su baš mali detalji odlučili, ali u sredu će biti totalno drugačija utakmica. Probaćemo da se pripremimo za te male detalje... Mada, eto, meni je interesantno da se igra četvrtinale, pa 7 dana pauze, pa polufinale i onda opet sedam dana pauze, da bi se finale igralo na svaka dva dana. Ja nemam ništa protiv takvog ritma, mislim da treba da se plej-of igra na 2, 3 dana, ali to treba neko da sedne, da se pre početka sezone dogovorimo, pa da nema menjanja rasporeda. Osim ako bi, daj Bože, neki naš klub otišao u završnicu evropskog takmičenja - istakao je Obradović.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za