JOKIĆ BLISTAO PROTIV MINESOTE: Denver vratio i drugi brejk, nastavlja se borba za finale Zapada! (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

13. 05. 2024. u 04:35

PONOVO je Nikola Jokić bio najzaslužniji za pobedu Denver nagetsa. Tim iz Kolorada se u potpunosti vratio u igru, pošto je napravio i drugi brejk u duelu sa Minesotom. Aktuelni šampion NBA lige je trijumfovao u četvrtoj utakmici polufinala Zapada sa 107:115 (24:29, 25:35, 30:26, 28:25).

ЈОКИЋ БЛИСТАО ПРОТИВ МИНЕСОТЕ: Денвер вратио и други брејк, наставља се борба за финале Запада! (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Srbin je opet blistao. Meč je okončao sa 35 poena, te po sedam skokova i asistencija. Posebno je bio inspirisan u četvrtoj deonici koju je završio sa čak 16 poena. On je iz igre šutirao 15/26, za tri 1/5, za dva 14/21, a pogodio je četiri slobodna bacanja iz šest pokušaja.

Očekivala se reakcije Timbervulvsa nakon ubedljivog poraza u prošlom meču (117:90). Ipak, umesto toga izabranici Majkla Meluona odigrali su još jednu sjajnu partiju i izjednačili su u seriji na 2:2.

Odlično prvo poluvreme odigrao je tim iz Kolorada koji je posle 24 minuta košarke u "Target centru" imao prednost od 15 razlike - 49:64.

Pokušala je Minesota da se vrati u nastavku utakmice, dobila je obe četvrtine u drugom poluvremenu, ali Denver je uspeo da sačuva vođstvo koje je stekao dobrom igrom u prvom i drugom periodu utakmice.

Ni nakon četiri meča, domaćin nije uspeo da trijumfuje u ovoj seriji. Priliku da prekine ovaj niz imaće Nagetsi koji u noći između utorka i srede od 4.30 dočekuju tim iz Mineapolisa.

Pored Jokića odličnu partiju pružio je Eron Gordon sa 27 poena. Na drugoj strani najviše se istakao odlični Entoni Edvards sa 44 poena, dok je Majk Konli brojao do 13.

Podsetimo, pobednik ovog duela u finalu Zapadne konferencije igraće sa boljim iz susreta Oklahoma - Dalas (1:2).

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima