OBRADOVIĆ SIJA POSLE POBEDE: Evo šta je rekao o pobedi i plasmanu u finale

Novosti online

10. 05. 2024. u 22:14

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede nad Budućnosti (100:86) i plasmana u finale ABA lige da zna da je pred ekipom teška finalna serija u kojoj Crvena zvezda ima prednost domaćeg terena.

ОБРАДОВИЋ СИЈА ПОСЛЕ ПОБЕДЕ: Ево шта је рекао о победи и пласману у финале

Foto: Profimedia

Čestitao je iskusni strateg igračima.

Čestitam igračima, ostvarili smo cilj i plasirali se u finale Očekivano, majstorica na visokom nivou. Budućnost je bila odlična u prvom poluvremenu sa visokim procentima šuta. Znali smo da moramo da igramo drugačije u nastavku, promenili smo neke stvari i na kraju pobedili - rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Posebno se osvrnuo Obradović na navijače Partizana, kojih je bilo 15.146 na tribinama Arene.

 - Hvala navijačima koji su nas ponovo podržali. Na tribinama je bio impozantan broj ljudi, preko 15 hiljada navijača - dodao je Obradović.

Na kraju je trener "crno-belih" govorio o finalnoj seriji protiv Crvene zvezde.

 - Ja sam i u najavi ove utakmice pozvao navijače na fer i korektno navijanje. Tri godine isto pričam. Razmišljam samo o terenu i pripremi utakmice. Čeka nas finale protiv velikog rivala, imamo iskustva od prošle godine, znamo koliko je teško igrati na njihovom terenu - zaključio je Obradović i dodao da povređeni Ognjen Jaramaz i Balša Koprivica neće biti spremni za finalnu seriju.

Serija se igra na tri dobijene utakmice, a prva u kojoj će domaćin biti Crvena zvezda se igra u ponedeljak od 20 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: Ulazak Željka Obradovića na finale Kupa Radivoja Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!