TALENTI U IZLOGU: Crvena zvezda dolazi u Kruševac da se nadigrava sa Napretkom

Z. Ćorović

15. 05. 2024. u 20:10

ŠAMPION dolazi u Kruševac na novu fudbalsku feštu. Crvena zvezda i Napredak u sutrašnjoj (19.00) prvenstvenoj utakmici bez takmičarskog značaja mogu opušteno da se nadigravaju i pruže zadovoljstvo navijačima da uživaju u otvorenoj i atraktivnoj utakmici.

ТАЛЕНТИ У ИЗЛОГУ: Црвена звезда долази у Крушевац да се надиграва са Напретком

FOTO: FK Crvena zvezda

Napredak je nedavno sa svojim mladim snagama oduševio protiv Partizana, kada je bilo 3:3. Kruševački talenti umeli su na najbolji način da se pokađu i iskoriste ukazanu priliku, sigurno je da će i Zvezdin trener Vladan Milojević podmladiti ekipu, jer se u prošloj pobedi nad Radničkim više oslonio na iskusnije igrače.

- Uvek je lepo igrati u Kruševcu, to je fudbalski grad gde publika voli dobru igru - istakao je Vladan Milojević, trener crveno-belih. - Zato očekujem veliki broj navijača na stadionu i zanimljivu utakmicu. Napredak će sigurno biti rasterećen, poslednji poraz od Vojvodine samo će uticati na to da će želeti da se predstave u to boljem svetlu. Imamo malih kadrovskih problema, tako da ćemo tek proceniti videti ko će od bonusa biti na terenu.

Zvezda i Napredak su se do sada sastajali u 67 navrata, crveno-beli su bili bolji u čak 48 mečeva. Bodovi su podeljeni 15 puta, dok su samo 4 utakmice završene pobedom kruševačkog tima. Prvi duel datira još iz davne 1947. godine, kada je Zvezda gostovala Napretku i slavila sa ubedljivih 4:1.

Ove sezone crveno-beli su ostvarili trijumfe u oba odigrana susreta. Na prvoj utakmici u okviru drugog kola Crvena zvezda slavila sa 4:0 golovima Krasoa (dva), Bukarija i Mijailovića. U drugom meču je ekipa Vladana Milojevića slavila u Kruševcu pogotkom Olanjinke.

Kadeti za ponos

KADETSKA selekcija Crvene zvezde uvbedljivo je osvojila titulu šampiona Srbija dva kola pre kraja prvenstva i tako potvrdila da se radi o fenomenalnoj generaciji koja predstavlja budućnost kluba.

- Fudbaleri rođeni 2007. i 2008. godine su veoma talentovani. U njima leži veliki potencijal za prvi tim Zvezde i reprezentaciju Srbije. Međutim, u ovom trenutku ih ne bi trebalo uzdizati, već raditi sa njima još više kako bi napredovali iz dana u dan - istakao je Nikol Jelić, direktor omladinske škole crveno-belih.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!