NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!

Novosti online

14. 05. 2024. u 15:35

Saga o tome da li Kilijan Mbape, koji se javno oprostio od FK PSŽ u koji je stigao u drugom najvećem transferu svih vremena (170 miliona evra je plaćeno Monaku za njegov dolazak), zaista prelazi u Real Madrid - dobila je neočekivanu epizodu.

НЕВИЂЕН ХАОС: Потукли се Килијан Мбапе и супербогати газда ПСЖ-а?!

FOTO: Tanjug/AP

Naime, jedan od vodećih francuskih medija "Parizijen" objavio je ekskluzivnu informaciju da su se potukli Mbape i gazda Pari Sen Žermena Naser el Kelaifi.


Predsednik kluba, jedan od najuspešnijih biznismena iz Katara, navodno je pitao Mbapea zašto ga nije spomenuo u oproštajnom govoru, što je dovelo do čarki, a onda i pravog fizičkog okršaja pred meč sa Tuluzom (koji je okončan porazom pariskih "svetaca" sa 1:3).


Nedugo zatim, "kontru" je izveo vodeći francuski sportski list "Ekip", koji je obelodanio da "tuče nije bilo, ali jeste varnica".


Taj medij je objavio da su Mbape i El Kelaifi vodili "vrlo neprijatan razgovor, povišenim tonovima", a reč je, navodno, bila o "finansijskom aspektu prelaska francuskog reprezentativca u Real Madrid".

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku