MESI BESAN KAO RIS: Uveli pravilo za koje nije znao, nisu mu dali da se vrati na teren

Novosti online

12. 05. 2024. u 12:03

Fudbaleri Inter Majamija su na gostvovanju u Montrealu u Kanadi uspeo da napravi čudo i da posle 2:0 za domaćina golovima Rohasa, Suareza i Kremačija dođe do pobede 3:2 (0:2).

МЕСИ БЕСАН КАО РИС: Увели правило за које није знао, нису му дали да се врати на терен

Foto: Profimedia

Lionel Mesi je na ovoj utakmici odigrao ceo meč, a u jednom momentu se našao u čudu! On je morao da izađe van terena posle jednog starta rivala, a kada je hteo nazad na teren sudije mu to nisu dozvolile.

Glavna fudbalska liga (MLS) je da bi sprečio igrače da "kradu" vreme i da simuliraju povrede uveo pravilo da igrač kome se ukaže medicinska pomoć ne sme da se vrati na teren u naredna dva minuta. Sada je jedan od najboljih fudbalera svih vremena bio jako frustriran zbog toga i videli smo ga kako odmahuje glavom pored terena. 

- Sa ovakvim pravilom svi gube - vikao je Mesi pored terena, vidno ljut i uznemiren. 

Inter Majami je ipak na kraju došao do pobede, a ove sezone ekipa čiji je vlasnik Dejvid Bekam igra sjajno. Pre dolaska Lionela Mesija ovo je bio jedan od najgorih timova MLS-a (Glavna fudbalska liga), a sada su na vrhu tabele sa 27 27 bodova, tri više od Sinsinatija i sedam više od Njujork Red Bula.

Luis Suarez je sa 11 golova najbolji strelac lige zajedno sa Arangom i Bentekeom, a Lionel Mesi ima 10 golova, ali čak 13 asistencija. 

BONUS VIDEO NOVI GOL PARTIZANA: Natho drugi put strelac protiv Železničara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!