SELTIK JE KRALJ ''OLD FIRMA'': Zeleno-beli nadigrali Rendžers, jedan bod ih deli od nove titule

Filip Milošević

11. 05. 2024. u 15:57

Jedan od najvećih derbija na svetu pripao je Seltiku pošto su trijumfovali protiv Rendžersa sa 2:1 i sada su na samo jedan korak od nove titule.

СЕЛТИК ЈЕ КРАЉ ОЛД ФИРМА: Зелено-бели надиграли Ренџерс, један бод их дели од нове титуле

Foto: Profimedia

Bio je ovo "Old Firm" koji je i odlučio titulu, s obzirom da su ostala još dva kola do kraja i da Seltik ima šest bodova više.

Prvenstveno se gleda gol razlika, a Seltik ima +6 u odnosu na Rendžers i u poslednja dva kola potreban im je bod da osiguraju trofej.

U 35. minutu je O'Rajli doveo Seltik u prednost, da bi tri minuta kasnije autogol postigao Lundstram i domaćin je duplirao prednost.


Smanjio je Rendžers u 40. minutu preko Desersa i vratio se u igru.

Ipak, potpuni tragičar Lundstram posle autogola dobija crveni karton u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena i ostavlja Rendžers sa desetoricom.

Tokom drugog poluvremena Seltik je imao nekoliko sjajnih šansi ali nije uspeo da postigne još neki pogodak, dok su gosti bili bezopasni.

Ove sezone, zeleno-beli su neporaženi u derbijima sa ''policajcima''.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu