PARTIZAN I U KRUŠEVCU NASTAVIO SA OČAJNIM PARTIJAMA: Agoniji crno-belih kao da nema kraja

M. Bl.

09. 05. 2024. u 18:06

AGONIJI Partizana očigledno nema kraja. Istina, posle četiri vezana prvenstvena poraza upisan je prvi bod u plej-ofu, ali kada se zna da je rival bio Napredak, čiji su igrači maltene na odmoru od početka završne faze Superlige, jasno je da mukom izboreni remi u 89. minutu nije ništa više od nove blamaže crno-belih.

ПАРТИЗАН И У КРУШЕВЦУ НАСТАВИО СА ОЧАЈНИМ ПАРТИЈАМА: Агонији црно-белих као да нема краја

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

Potpuno uništeno samopouzdanje momaka u crno-belim dresovima jasno se crtalo tokom 90 minuta mučenja sa Kruševljanima koji su na megdan Partizanu izašli bez devetorice standardnih prvotimaca. U pojedinim momentima je delovalo da je odbrana domaćina spremna da potpiše kapitulaciju, ali je soliranje gostiju uz još jednom viđenu neverovatnu promaju u defanzivi učinilo da pobeda i posle četiri runde u plej-ofu ostane misaona imenica.

- Teško je bilo šta pričati posle ovakve utakmice, jer sam izraz lica igrača u svlačionici pokazuje da nismo ostvarili ono što se od nas očekivalo. Imali smo bezbroj šansi, a Napredak je iskoristio te neke slabosti koje su se ponavljale u defanzivi. Stekao je prednost, pa smo u nastavku morali da jurimo, ali ovoga puta nismo uspeli da potpuno preokrenemo kao u nekim ranijim mečevima protiv IMT-a, Radnika - istakao je trener Partizana Albert Nađ na konferenciji za medije posle utakmice.

Podizanje "iz pepela" će u preostala tri kola protiv Mladosti iz Lučana, Čukaričkog i Radničkog iz Kragujevca predstavljati sve samo ne lak zadatak. Jasno je i treneru kluba iz Humske da su mu ruke na planu podizanja samopouzdanja igračima poprilično vezane.

- Moramo da se borimo. Kad je Zvezda prešla na prvo mesto i odmakla nam, osnovni cilj je bio da zadržimo drugo mesto, kako bi uišli u kvalifikacije za Ligu šampiona. Teško će biti u poslednje tri utakmice. Vidite da ekipa nema nimalo samopouzdanja. Da li može da se podigne? Ceo stručni štab to pokušava, ali momci moraju sami - zaključio je Nađ.

Natho i drugovi posle najnovijeg brukanja još nisu od gotovog napravili veresiju, ali su im sada za overu drugog mesta i učešće u kvalifikacijama Lige šampiona potrebne dve pobede i remi pod uslovom da TSC dobije sve tri preostale utakmice. Da je u pitanju "jesenji Partizan" niko verovatno ne bi imao dilemu oko toga da li će rasplet biti pozitivan, ovako...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!