SRBIJA ZAVRŠAVA EVROPSKU SEZONU NA 19. MESTU: Od narednog leta četiri predstavnika

M. Bl.

19. 04. 2024. u 15:00

LOŠA evropska sezona naših klubova doprinela je padu na 19. mesto UEFA liste što znači da će Srbija u sezoni 2025/2026. definitivno imati samo četiri predstavnika na međunarodnoj sceni.

СРБИЈА ЗАВРШАВА ЕВРОПСКУ СЕЗОНУ НА 19. МЕСТУ: Од наредног лета четири представника

Foto: EPA

Šampion države će tako grupnu fazu Lige šampiona morati da juri već od drugog kola kvalifikacija, vicešampion i trećeplasirani tim Superlige će igrati kvalifikacije Lige konferencije od drugog kola, dok će osvajač Kupa Srbije krenuti od prvog kola kvalifikacija Lige Evrope.

Naravno, u novoj sezoni koja sledi od leta Srbija će i dalje imati pet predstavnika u Evropi, ali za razliku od prethodne sezone neće imati direktnog učesnika u najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 15:59

Komentari (0)

NIJE SVE IZAŠLO U JAVNOST! Slobodan Vojinović otkriva za Novosti šta je sve Đoković doživeo na Rolan Garosu i zašto se to desilo