IDEMO NA EURO, NAVIJAMO ZA SRBIJU: Bata Mirković u novoj reklami oduševio naciju (VIDEO)

PROMO

01. 04. 2024. u 16:00

Zoran Bata Mirković i Meridianbet te vode u Nemačku!

ИДЕМО НА ЕУРО, НАВИЈАМО ЗА СРБИЈУ: Бата Мирковић у новој реклами одушевио нацију (ВИДЕО)

Foto: Promo

Pored nesumnjivih fudbalskih kvaliteta koje nekadašnji srpski fudbaler, Zoran Mirković, svakako poseduje, onaj sada već čuveni potez i crveni karton u 43. minutu utakmice protiv Hrvatske koja je donela plasman na EURO 2000 našoj zemlji, svakako je postao zaštitni znak legendarnog Batice.

Sada, tačno 24 godine kasnije, popularni Batica je ponovo u glavnoj ulozi. Doduše, ne na terenu, već na tribinama, jer zajedno sa kompanijom Meridianbet vodi navijače na EURO 2024 u Nemačkoj! Dobro poznato lice ponovo je na TV ekranima, a najnovija reklama oduševila je čitavu Srbiju.

Ne gubimo vreme, pogledajte kako se Zoran Mirković snašao u novoj ulozi:

Uz lavinu emocija i sećanja na dobra, stara vremena, ali i najavu novih uspeha – Zoran Mirković i srećni dobitnik kreću put Nemačke.

I nisu jedini – na tom putu možete i vi da im se pridružite i doživite nezaboravno iskustvo!

Da podsetimo, Meridianbet je odlučio da nagradi igrače i obezbedi im odlazak na EURO 2024! Pravilo za učešće je jasno: “Pogodi najveću kvotu”. Promocija važi za sve registrovane igrače na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji, a ukoliko niste registrovani – kreirajte svoj nalog na OVOM LINKU i automatski dobijate i 4.000 dinara za online klađenje. Jedini uslov da biste ušli u konkurenciju za osvajanje nagrade je da u toku trajanja takmičenja uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 2.000 RSD.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku