TRANSFER BOMBA: Nejmar odlazi iz Saudijske Arabije, vraća se na dobro poznato mesto?

Filip Milošević

28. 03. 2024. u 09:37

Brazilski fudbaler Nejmar prošlog leta je prešao iz PSŽ-a u Al Hilal, a već bi mogao da napusti Saudijsku Arabiju i preseli su u špansku Primeru. On bi mogao ponovo da postane član Barselone, kluba u kojem je igrao verovatno i svoj najbolji fudbal, a koji je napustio pre sedam godina.

ТРАНСФЕР БОМБА: Нејмар одлази из Саудијске Арабије, враћа се на добро познато место?

FOTO: Profimedia

Španski mediji sada pišu da je 32-godišnji brazilski napadač u kontaktu s predsednikom Barselone Đoanom Laportom i da su ti kontakti rezultirali njegovom željom za povratkom.

Igrajući za Barsu, Nejmar je osvojio osam trofeja, među kojima i onaj za najbolju ekipu u Ligi šampiona, te dva za najbolju u španskom prvenstvu. Ukupno je za Barselonu odigrao 186 utakmica uz učinak od 105 golova i 76 asistencija.

Nejmarov mogući povratak u Barsu, navode Španci, realnije je očekivati u leto 2025, kad mu istekne ugovor, nego sad. Razlog su finansijski problemi u katalonskom klubu, koji želi i videti koliko je Nejmar uopšte fizički spreman za napore u La ligi i Ligi šampiona. Takođe, treba videti i za koju bi platu Nejmar bio spreman igrati u svom mogućem drugom mandatu u Barsi.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku