''NEMAM DILEMU, ZVEZDA ĆE BITI ŠAMPION'' Marko Marin o Ligi šampiona, ali i o šampionskoj trci sa Partizanom

Novosti online

03. 10. 2023. u 11:34

Tehnički direktor crveno-belih Marko Marin jutros je gostovao na televiziji "Prva" i govorio o Zvezdinom učešću u Ligi šampiona, ali se dotakao i Superlige Srbije.

НЕМАМ ДИЛЕМУ, ЗВЕЗДА ЋЕ БИТИ ШАМПИОН Марко Марин о Лиги шампиона, али и о шампионској трци са Партизаном

FOTO: FK Crvena zvezda

- Mnogo smo srećni što se vraća Liga šampiona na Marakanu, u Srbiju. Mnogo su lepa sećanja na ta dva mandata u kojima smo ranije igrali, nadam se da ćemo i ove godine slaviti kod kuće i pokazati kakva je Zvezda ekipa - započeo je Marin.

Zvezda je u prvom kolu poražena od aktuelnog prvaka Evrope Mančester sitija na "Etihadu" sa 3:1, a Marin se nada da će do prve pobede crveno-beli doći protiv Jang bojsa.

-  Igrali smo sa najboljom ekipom na svetu, Mančester sitijem. Lajcig se bori za titulu u Nemačkoj, Jang bojs je dominirao u Švajcarskoj, ali ovo je LŠ, svaka grupa je teška. Imamo odličnu ekipu, dobro smo se spremili za sredu, uz podršku navijača se nadam dobrom rezultatu - rekao je on.

Ne blista ekipa Baraka Bahara u poslednje vreme. Doživljena su dva prvenstvena poraza od Voždovca i Čukaričkog u gostima, ali Marin ne smatra da ekipa nije u formi.

- Dosta smo promenili ekipu ovog leta, novi trener. Treba vremena da se sve uklopi. Doveli smo kvalitetne igrače, sve to treba uklopiti, ali to ne znači da nismo u formi - istakao je Marin.

Partizan je trenutno lider Superlige sa četiri boda više u odnosu na Zvezdu, a pre nedelju dana trebalo je da bude odigran 171. večiti derbi, međutim, zbog Dana žalosti je odložen.

- Nije bilo uopšte za igranje taj dan. Niko nije razmišljao o fudbalu. Pre toga smo naravno bili kritični prema sudiji koji je na utakmici gde sam i ja igrao, pre par godina, tada sudio. Ali to nije tema, mi smo spremni za derbi u decembru. Do tada ćemo se i kao ekipa uklopiti. Mi ćemo svakako biti šampioni. Sa našim kvalitetom i ekipom koju imamo, uopšte ne sumnjam u to. Imamo najbolji tim u Srbiji, pokazaćemo to iz nedelje u nedelju - zaključio je Marin.

BONUS VIDEO: Koreografija "delija" u bojama srpske zastave

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku