SVEČANO U LOPARAMA NA MAJEVICI: Proslava slave

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

07. 05. 2024. u 12:47

NAČELNIK opštine Ugljevik Vasilije Perić prisustvovao je današnjoj dvečanoj sednici Skupštine opštine Lopare povodom krsne slave majevičkog kraja-Đurđevdana.

СВЕЧАНО У ЛОПАРАМА НА МАЈЕВИЦИ: Прослава славе

V Mitrić

Perić je građanima i rukovodstvu opštine Lopare čestitao krsnu slavu i zaštitnika Svetog Đorđa a posebno dobitnicima opštinskih priznanja na zalaganju i predanom radu za dobrobit svoje lokalne zajednice i stanovnika majevičkog kraja.

- Poštovani prijatelji, u ime opštine Ugljevik i svih stanovnika ugljevičkog kraja čestitam vam vašu krsnu slavu u želji da ostvarite sve što želite i da završite sve što ste započeli kako u lokalnoj zajednici tako i u svojim domaćinstvima - poručio je Perić.

Opštine Ugljevik i Lopare od davnina imaju odličnu saradnju, ocijenili su Perić i načelnik Lopara Rado Savić i najavili još snažniju povezanost ovih lokalnih zajednica.

- Neka vam u svakom vašem poslu i đelu bude i Bog u pomoći i da kao i do sada čvrsto čuvate našu veru pravoslavnu i ime Srbinovo-poželio je Perić.

Na svečanoj sjednici Perić je razgovarao sa privrednikom i humanistom iz Nemačke Miroslavom Kojadinovićem koji je ekspert energetske efikasnosti a poznat je po humanitarnim felima u Srpskoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku