Svilenkasti krem u kombinaciji sa knedlicama od belanaca je praznik za nepca.
Povezane vesti
HRSKAVO, A TOPI SE U USTIMA: Salata od jaja i povrća sa čipsom
Vrlo su retki ljudi koji ne jedu čips a u ovoj kombinaciji teško da će bilo ko moći da mu odoli.
02. 06. 2024. u 17:00
PUNJENA, SA TRI SASTOJKA: Napravite pitu na malo drugačiji način
Pitu možete da spremate na mnogo načina, a mi vam predlažemo da napravite punjenu pitu sa jajima, pireom i tunjevinom.
30. 05. 2024. u 11:00
SALATA SA KUVANIM JAJIMA: Nutritivno bogata i zdrava salata
Jaja su idealan doručak, o čemu svedoči njihova neprikosnovena nutritivna vrednost. Bilo da ih jedete u obliku omleta, na oko ili kuvana, savršena su za početak dana. Pored toga, ona su i odličan sastojak za obrok-salatu.
28. 05. 2024. u 09:00
KROMPIR PITA SA SLANINOM, LUKOM I JAJIMA: Bogata i izgledom i ukusom
Pečena krompir pita sa slaninom, lukom i jajima se tradicionalno sprema u Litvaniji povodom Uskrsa.
29. 04. 2024. u 07:00
NAJLEPŠA TEHNIKA ŠARANJA JAJA: Vulkan jaja izgledaju kao umetnička dela, a priprema nikad lakša, sve što vam treba već imate
Vulkan jaja nisu toliko poznata, ali uvereni smo da će vam se dopasti - ne samo što je rezultat predivan, već je i ovo idealna metoda za zabavu dece.
01. 05. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
KENEDI TORTA: Jedna vrlo bogata torta i izgledom i ukusom
Kenedi torta starinskog raskošnog ukusa.
08. 06. 2024. u 10:00
SAVRŠEN PRILOG: Aromatičan sos od mirođije, gotov za 5 minuta!
Odlično ide uz meso i krompir.
08. 06. 2024. u 08:00
RECEPT ZA URNEBES SALATU: Jednostavno se pravi, a jedno je od omiljenih dodataka jelima
Odlična je kao prilog uz roštilj ili pečenje.
08. 06. 2024. u 07:00
BORANIJA NA DALMATINSKI NAČIN: Spremljenu na ovaj način zavoleće je i oni koji je ne vole
Zdravo jelo koje možete jesti samo ili kao prilog uz meso.
07. 06. 2024. u 23:05
SLATKO OD ŠLJIVA SA ORASIMA: Stari recept za slatko koji se prenosi sa kolena na koleno
Starinski recept za slatko od šljiva sa celim orasima unutra je najlepše slatko.
07. 06. 2024. u 16:58
Komentari (0)