Ribu možete da kuvate, pečete, ili pržite, a saznajte i kako to pravilno da radite.
Povezane vesti
RIBLJE PLJESKAVICE: Posne i drugačije, zdrav ručak za celu porodicu
Posno jelo koje se brzo sprema, dodajte im neki prilog i uživajte u ručku.
18. 04. 2024. u 10:36
PITA SA RIBOM I PIRINČEM: Toliko je ukusna da ćete je praviti i posle posta
Pite su neizostavni deo trpeze i mogu se pripremiti u raznim kombinacijama. Pita sa ribom i pirinčem je brza za spremanje, lagana je i hrskava, tako dobrog ukusa da se pojede u jednom dahu.
22. 03. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
BORANIJA NA DALMATINSKI NAČIN: Spremljenu na ovaj način zavoleće je i oni koji je ne vole
Zdravo jelo koje možete jesti samo ili kao prilog uz meso.
07. 06. 2024. u 23:05
SLATKO OD ŠLJIVA SA ORASIMA: Stari recept za slatko koji se prenosi sa kolena na koleno
Starinski recept za slatko od šljiva sa celim orasima unutra je najlepše slatko.
07. 06. 2024. u 16:58
ČIZBURGER TESTENINA: Ima isti ukus kao čizburger, svi traže repete
Kombinacija mesa i kačkavalja u ovoj pasti daje joj onaj poznati ukus čizburgera.
07. 06. 2024. u 16:00
KETO HLEB: Hleb sa malo ugljenih hidrata, a bude hrskav i mekan poput najlepšeg peciva
Keto hleb ne samo da je zdrav, nego se sastojci samo dobro izmešaju i peku. Obožavaćete ga.
07. 06. 2024. u 15:47
MEDENA REBARCA SA KROMPIROM I SUVIM KAJSIJAMA: Neodoljivi gurmanski ručak sa kojim nema greške
Uvek su nam potrebne neke nove inspiracije za ručak, uz to želimo da sve bude što jednostavnije, ali i što ukusnije, a jedan od njih je i ovaj recept.
07. 06. 2024. u 15:00
Komentari (0)