DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 15. MAJ: Škorpija da se čuva ljubomornih scena, Jarac da pazi na stomak, Ribe da poslušaju savet Raka

Astrolog Marina Jungić Milošević

14. 05. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 15. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 15. МАЈ: Шкорпија да се чува љубоморних сцена, Јарац да пази на стомак, Рибе да послушају савет Рака

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitate horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletnijuu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Lavu, uspeh očekuje Ovnove treće dekade koji se bave umetnošću, naročito glumom, filmom, kao i sportom. ljubomorne scene i rasprave zbog partnerove posesivnosti. Izbegavajte kaloričnu hranu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Lavu (jednom godišnje), ukazuju vam se iznenadne šanse za zaradu preko porodične delatnosti, nekretnina, građevinarstva, trgovine organskom hranom, nakitom ili antikvitetima, dizajna, mode. Alergija.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Prva Mesečeva četvrt u Lavu obrazuje trigon sa vašim vladaocem Merkurom koji istog dana ulazi u Bika, donoseći vam zaradu preko paralelnog ili honorarnog posla. ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti. Proverite hormonski status.

RAK (22. 6 - 22. 7)

U vreme prve četvrti vašeg vladaoca Meseca u Lavu (jednom godišnje), kada i Merkur, planeta komunikacija ali i tračeva, ulazi u Bika, povedite više računa o tome kome poklanjate poverenje. Jarac želi da vas vidi. Podložnost infekcijama.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Prva Mesečeva četvrt, jednom godišnje u vašem znaku, obrazuje se istog dana kada i Merkur, vladalac vaših planova, ulazi u Bika, donoseći vam ponudu za isplativ posao. Ipak, pazite da vas neko ne zavara lažnim obećanjima. Bol u leđima.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Prva Mesečeva četvrt u Lavu pravi trigon sa vašim vladaocem Merkurom u Biku, donoseći vam dodatne izvore prihoda preko poslova u vezi sa putovanjima i kontaktima sa strancima. Jedna Riba misli na vas. Podložnost infekcijama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

U vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkom polju planova i prijatelja, možete da postignete dogovor koji se odnosi na bolju poziciju ili unapređenje na poslu. Stara simpatija želi da vas vidi. Opasnost u saobraćaju.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prva Mesečeva četvrt u kući karijere, istog dana kada Merkur ulazi u Bika, opominje na oprez u komunikaciji sa nadređenima. Izbegavajte nepotrebne troškove. Moguće ljubomorne scene zbog ponašanja voljene osobe. Bol u leđima.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Lavu, rođene krajem znaka očekuju dogovori o novim kreativnim ili sportskim projektima. Ulazak Merkura, vladaoca vašeg emotivnog života u šestu kuću donosi mogućnost romanse sa koleg(inic)om. Oprez za volanom.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Prva Mesečeva četvrt u astrološkoj kući finansija, donosi vam uvećanje prihode preko rizičnih i zanimanja koja podrazumevaju rukovanje novcem. Ljubavni partner iznenada odlazi na put što remeti vaš zajednički plan. Stomačne tegobe.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

U vreme prve Mesečeve četvrti očekuje vas uspeh ako vaše zanimanje ima veze sa medijima, pravom, advokaturom, diplomatijom. Merkur, vladalac ljubavnog života, slobodnim Vodolijama, donosi susret sa šarmantnom osobom.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Lavu, preporučuje se dodatni oprez u odnosu sa saradnicima i sa dokumentacijom, dogovorima, ugovorima. Poslušajte savet Raka. Susret sa atraktivnom osobom preko društvene mreže, na kraćem putu ili predavanju. Reuma.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)