DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 12. FEBRUAR: Ovnu dobar dan za privatni biznis, Vagu muči nesanica, Jarac ima šansu za veću zaradu

Marina Jungić, astrolog

11. 02. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vas u ponedeljak 12. februara 2024. godine čeka na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 12. ФЕБРУАР: Овну добар дан за приватни бизнис, Вагу мучи несаница, Јарац има шансу за већу зараду

Image by Mabel Amber from Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec, koji vlada vašim domom i porodicom, ulazi u vaš znak i obrazuje dobre aspekte sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, što povoljno utiče i na ljubav i na biznis, pogotovo privatni. Možete da sklopite isplativ dogovor, ako poslujete sa strancima.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vladalac vašeg mentalnog stanja, Mesec u astrološkom polju mašte, donosi inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Njegovi dobri aspekti podstiču vaš entuzijazam u poslu sa partnerom ili povoljno utiču na ishod nekog sudskog procesa.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec, koji upravlja vašim poslom, obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, planetom komunikacija, pa možete brže da ostvarite plan ili realizujete ideju u vezi sa nekim poslovnim projektom. Ovan vam šalje poziv za izlazak.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u astrološkoj kući karijere, u dobrom aspektu sa Merkurom, planetom dogovora i biznisa, donosi vam uvećanje prihoda. Dobar aspekt sa Marsom i Plutonom, donosi vam i podršku nadređenih i autoriteta. Oprez u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Venera, planeta novca, u dobrom aspektu sa Jupiterom u polju karijer, donosi vam uvećanje prihoda preko poslova sa nekretninama, poljoprivrede, trgovine prehrambenim proizvodima. Saradnici su spremi da priskoče u pomoć. Oprez za volanom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom logike, pa danas brže i lakše možete doneti odluku od nečemu o čemu razmišljate ovih dana. Izbegavajte nepotrebne troškove. Podložnost povredama u kući.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec koji upravlja vašom karijerom, u sedmoj astrološkoj kući, pravi dobre aspekte sa vladaocima odnosa sa drugima,donoseći vam uspeh i novac, naročito ako radite u medijima, IT sektoru, turizmu, marketingu, pravosuđu. Nesanica.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaši vladaoci Pluton i Mars, simboli novca i akcije, popodne prave sekstil sa Mesecom u Ovnu, donoseći vam uvećanje prihoda. Voljena osoba želi da porazgovarate o problemu koji je muči i vi joj možete dosta pomoći. Izbegavajte alkohol.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa Mesecom, koji upravlja vašim strastima ali i rizikom i finansijama, u Ovnu, na predavanju ili sportskoj tribini, možete da upoznate atraktivnu osobu. Investirajte u nov projekat, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec upravlja vašim partnerskim odnosima, a njegova današnja pozicija u Ovnu, povoljno utiče na komunikaciju sa nadređenima, voljenom osobom i članovima porodice. Donosi vam takođe i veće šanse za zaradu, preko umetnosti, sporta, obrazovanja.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u astrološkoj kući biznisa, u popodnevnim satima, obrazuje dobre aspekte sa Plutonom i Merkurom u vašem znaku, donoseći vam podršku nadređenih i osoba na položaju. Možete brže da realizujete neki dogovor sa strancima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec, koji upravlja vašim ljubavnim životom, u dobrim aspektima sa planetama strasti i flerta, slobodnim Ribama donosi strastvenu romansu sa osobom koju poznaju preko poslovnih kontakata. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku