STUDNETI UČE DA SE SUOČE SA NAJTEŽIM EKONOMSKIM PROBLEMIMA: Ekonomski fakultet obeležio početak školske godine

Lj.B.

26. 09. 2023. u 11:11

Na Ekonomskom fakultetu početak školske godine obeležen je svečanim prijemom nove generacije koju je pozdravila dekanica prof. dr Žaklina Stojanović.

СТУДНЕТИ УЧЕ ДА СЕ СУОЧЕ СА НАЈТЕЖИМ ЕКОНОМСКИМ ПРОБЛЕМИМА: Економски факултет обележио почетак школске године

ekonomski fakultet

Ona je istakla da je posvećenost studentima na prvom mestu.

- Usmereni smo ka stvaranju generacija koje su osposobljene da se suoče sa bilo kojim ekonomskim problemom i da ga uspešno prevaziđu i reše - rekla je prof. Stojanović. -Na tom zadatku ćemo biti već od danas.

Ona je poručila studentima da studiranje shvate ozbiljno od prvog dana:

- Vaš zadatak je posvećenost studiranju, sticanju znanja i postizanju željenih rezultata. To nije lako, ali jeste pravi put za inovativne mlade lidere u kompanijama i društvu kome zajedno pripadamo.

Rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić uputio je čestitke svim novim studentima i poželeo uspešno studiranje.

- Vi morate sami, svojim angažmanom da tražite od svojih profesora znanje, a od vas se očekuje da budete znatiželjni - rkao je rektor. - Moraćete sami da formulišete vaše mišljenje i šta je vaš kritički stav, da čitate i da presudite šta je to ispravno i u kom pravcu želite da delujete. Znajte da je vaš Univerzitet u Beogradu vaš zauvek.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku