NAKON OSTAVKE OGLASIO SE DIREKTOR VODOVODA U BORU: Obrazložio zašto je doneo ovakvu odluku

S. M. J.

08. 04. 2024. u 13:28

DIREKTOR Vodovoda u Boru Goran Pavić oglasio se nakon što je podneo ostavku, koja je usledila nakon što su uhapšeni radnici JKP "Vodovod" Srđan J. i Dejan D. zbog postojanja osnovane sumnje da su ubili Danku Ilić, a brat osumnjičenog Dejana, pokojni Dalibor D. za pomaganje da se sakrije telo devojčice.

НАКОН ОСТАВКЕ ОГЛАСИО СЕ ДИРЕКТОР ВОДОВОДА У БОРУ: Образложио зашто је донео овакву одлуку

Foto: Igor Mitrović

- Iz moralnih razloga podnosim neopozivu ostavku na mesto direktora JKP „Vodovod“ Bor, s obzirom na to da su osumnjičeni za ubistvo deteta zaposleni u ovom preduzeću i da postoji osnovana sumnja da su izvršili ovo gnusno ubistvo u toku radnog vremena, službenim vozilo, u toku obavljanja radnog zadatka – navodi Pavić.

Direktor „Vodovoda“ najavio je i da će pokrenuti krivične postupke i protiv drugih odgovornih „za propuste, činjenje i nečinjenje“.

- Pokrenuću krivične i sve druge zakonom propisane postupke protiv osumnjičenih ali i svih drugih zaposlenih odgovornih lica u preduzeću koji su svojim propustom, činjenjem ili nečinjenjem doprineli da osumnjičeni ostanu na slobodi 10 dana – dodaje Pavić u svojoj ostavci.

On je u svoje lično ime i u ime svog kolektiva uputio najdublje saučešće roditeljima, porodici, prijateljima porodice, ali i građanima Bora i Srbije zbog tragične smrti Danke Ilić, ali i istakao da se ograđuje od postupaka i radnji osumnjičenih.

- JKP „Vodovod“ i ja lično ograđujem se se u svakom pogledu kako krivičnom, tako i materijalnom od postupaka i radnji osumnjičenih radnika – dodao je Goran Pavić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku