NEMA IZUZEĆA TUŽILACA: Sudski slučaj "Sentinih inspektora"

S. J. M.

13. 05. 2024. u 14:25

Apelaciono javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je zahtev Marka Draškovića, branioca takozvanih "Sentinih inspektora" Milana Isakova i Miloše Vešovića, kojima se u Višem suduu Beogradu sudi za zloupotrebu položaja, za izuzeće troje tužilaca u tom predmetu - glavnog tužioca Višeg tužilaštva Nenada Stefanovića, tužioca za korupciju Željke Nikolaidis i postupajućeg tužioca Ane Đuričić.

НЕМА ИЗУЗЕЋА ТУЖИЛАЦА: Судски случај Сентиних инспектора

Foto: S.J.M.

Zahtev za izuzeće je odbačen, jer podnosilac nije naveo dokaze za postojanje nekog od razloga za izuzeće propisanih Zakonom, niti dokaze za postojanje okolnosti koje izazivaju sumnju u njihovu nepristrasnost u postupanju.

Kada je podneo zahtev za izuzeće na prethodnom suđenju prošle nedelje Drašković je rekao da tužilaštvo pristrasno i da vodi kampanju protiv inspektora 4. odelenja za narkotike, dok je tužilac Đuričić kazala da je taj zahtev za izuzeće samo manevar odbrane, kako bi se suđenje odložilo, jer su konačno nako šest pretresa svi okrivljeni došli u sud.

Inače ovo suđenje ni jednom do sada od oktobra prošle godine, kada je prvi put zakazan pretres, nije uspelo da se održi, jer je uvek neko od trojice okrivljenih bio bolestan. Do sada je sedam puta odloženo. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)