"UPADAO DRUGIM KOMŠIJAMA U STANOVE, PRIJAVIO GA KUĆNI SAVET": Novi detalji nakon skandaloznog ponašanja Marka Miljkovića na Bežanijskoj kosi

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

14. 05. 2024. u 18:34

MARKO Miljković priveden je nakon sinoćnjeg skandala i posete Urgentnom centru i psihijatrijskoj bolnici.

УПАДАО ДРУГИМ КОМШИЈАМА У СТАНОВЕ, ПРИЈАВИО ГА КУЋНИ САВЕТ: Нови детаљи након скандалозног понашања Марка Миљковића на Бежанијској коси

Foto: Printskrin Jutjub/Sikter Tube/Zadruga Official

Marko Miljković, bivši rijaliti učesnik i jutjuber, zbog žestoke svađe i haosa sa komšijama na Bežanijskoj kosi, zadržan je sinoć u policiji.

Marko je priveden u stanicu nakon nekoliko sati provedenih u Urgentnom centru, odnosno posete psihijatrijskoj bolnici "Laza Lazarević".

Sada se oglasio i komšija čiju je terasu Marko Miljković gađao jajima, nakon čega je policija došla u njegov stan.

- On je preko dana, kako sam čuo, upadao drugim komšijama po stanovima. Njega je kućni savet prijavio. Kažem, nisam bio tu čitav dan, tako da iz priče znam šta se dešavalo. Vrlo jedna neprijatna stvar. Mislim da će se on kajati zbog ovoga jer stvarno je napravio...", rekao je komšija za medije i nastavio:

"On je pokušao malo da izokrene činjenice, kao bacio mi je pomije. Kakve pomije? 'Bacio mi je pomije bez pitanja?' Pa, da te pitam da bacim? Glupost".

(Telegraf)

BONUS VIDEO: A šta vi mislite koje će mesto zauzeti Teja Dora?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku