NAJVEĆA HUMANITARNA AKCIJA U REGIONU: Skeniraj i pomozi novim herojima (FOTO)

Promo

15. 05. 2024. u 16:00

VI skenirate – Meridian fondacija donira!

НАЈВЕЋА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА У РЕГИОНУ: Скенирај и помози новим херојима (ФОТО)

Foto: Promo

Prva utakmica finala ABA lige obeležena je novom humanitarnom akcijom, ujedno i najvećom u regionu, "Skeniraj. Pomozi.", koja je spojila Meridian fondaciju, kompaniju Expanse studios i košarkaški klub Crvenu zvezdu Meridianbet, kao i sve građane u Srbiji, koji žele da pomognu našim najmlađim herojima.

Meridian fondacija pokrenula je humanitarnu akciju "Skeniraj. Pomozi." sa ciljem da obezbedi neophodnu opremu i sredstva za pet porodilišta širom Srbije. U našoj zemlji, mnoga porodilišta se suočavaju sa nedostatkom osnovne opreme koja je ključna za zdrav razvoj novorođenčadi, kao i brigu o porodiljama i mamama.

Vaša uloga u tome može napraviti veliku razliku i omogućiti bolje uslove za porodilje i njihove bebe u porodilištima u Beogradu (Narodni front), Nišu, Subotici, Novom Sadu (Betanija) i Kragujevcu. Osnovna želja je da svako dete ima siguran početak, a to se može postići samo ako se svi ujedine.

Kako se možete priključiti akciji i pomoći mamama i malim herojima?

Skenirajte QR kod u nastavku, ili posetiti zvanični sajt Meridian fondacije, prijavite se i za svaku vašu prijavu - ova fondacija doniraće određena sredstva za kupovinu neophodnih stvari za porodilišta.

Poruka je jednostavna: vi skenirate - Meridian fondacija donira!

Osim toga, možete se uključiti u akciju i direktnom donacijom, a svaki vaš korak, bez obzira na veličinu, će imati direktan i pozitivan uticaj na zdravlje i blagostanje novorođenčadi i njihovih porodica.

Vaša podrška je ključna za uspeh ove akcije.

Zajedno pravimo razliku. Pomozimo da svako dete ima siguran početak u životu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku