GUSAR BEZ MORA: Đilas izgubio svoju belu lađu

Novosti online

13. 05. 2024. u 20:24

U POPODNEVNOM informativnom programu televizije „Nova S“, imali smo prilike da vidimo evoluciju Dragana Đilasa, koji je ulogu propalog političara zamenio rolom profesionalne političke narikače. Pa da vidimo, šta se to promenilo, a ustvari sve ostalo isto. Pokazao je svoje pravo prljavo političko lice koje više i ne krije, predviđajući potpuni krah njegove dojučerašnje opozicije koja mu se otela iz ruku. Po sistemu „ako niste uz mene onda ništa nećete postići“, sujetni Đilas je stavio jasno do znanja svojim dojučerašnjim saborcima da misli da su bez njega samo skup nula, rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović.

ГУСАР БЕЗ МОРА: Ђилас изгубио своју белу лађу

Foto N. Skenderija

- Po staroj navici, nije propustio priliku da napadne i izvređa predsednika Srbije Aleksandra Vučića, upotrebljavajući reči kao što su „beskrupulozan“ i „zao“. Moram da primetim, Dragan Đilas kao da je sebe gledao u ogledalu kada je ovo izgovarao, jer jedino što je beskrupulozno ovde, jesu ti njegovi bedni pokušaji da besomučnim napadima na predsednika Aleksandra Vučića prikrije svoju potpunu političku propast, a ako se za nekoga pokazalo da pravi zlu krv na srpskoj političkoj sceni, onda je to svakako i upravo Dragan Đilas. A da je mržnja jedino za šta je on sposoban da ispolji, možemo videti i na primeru mladog političkog vuka u jagnjećoj koži Sava Manojlovića, koga je Đilas namirisao da se priprema za funkciju novog lidera opozicije, pa ga zamrzeo skoro kao Vučića. Toliko ne može da mu oprosti što izlazi na junske izbore, da je čak počeo da komentariše i modne navike Manojlovića. Da nije bedno i  tragično jer se radi o čoveku koji je nekada bio gradonačelnik Beograda, definitivno bi bilo komično - istakao je Bulatović.

 
- Nova politička realnost glasi ovako – Dragan Đilas postaje politička prošlost Srbije. Ono što smo mu svi zajedno dužni, i građani koji su za njega nekada glasali, ali i mi koji smo bili prinuđeni da delimo politički prostor sa njim, jeste da nikada ne zaboravimo mržnju i nasilje koje je uveo u politiku. Da ne zaboravimo ljagu koju je bacio na Narodnu Skupštinu uvodeći u poslaničke klupe ološ i nasilnike. Da nipošto ne zaboravimo najskandalozniju kampanju koju Đilas vodi protiv predsednika Vučića i njegove porodice, jer na takvom političkom maniru bi mu i sam Gebels pozavideo. Da Beograđani nikada ne zaborave da je Đilas sam prijavio dobit od 619 miliona evra u periodu dok je bio na vlasti. Da se dobro zapamti da je njegova konkubina Marinika Tepić uradila sve da Srbija i srpski narod dobiju etiketu genocidnog naroda i da je oko sebe okupio ljude koji su spremni zarad bedne mesečne nadoknade čak i svoje ime da promene ne bi li se dokopali vlasti. I na kraju, da u srpskoj istoriji, masnim slovima ostane zabeleženo da je predizbornu listu koju je napravio, Dragan Đilas krstio imenom „Srbija protiv nasilja“ bezočno zloupotrebljavajući i gazeći po žrtvama iz škole „Ribnikar" i sela u okolini Mladenovca. Dužni smo sve ovo i još mnogo toga da zapamtimo, kako nam se ovakva politička hulja više nikada ne bi ponovila - zaključio je Bulatović.
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za