"SAMO JE NEBO GRANICA" Vučić o protekloj sedmici i poseti Sija - Izuzetno važna nedelja u kojoj smo pisali i istoriju i budućnost Srbije

Novosti onlajn

12. 05. 2024. u 10:36

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas snimak na Instagramu, u kojem su rezimirani glavni događaji i susreti koje je imao protekle sedmice.

САМО ЈЕ НЕБО ГРАНИЦА Вучић о протеклој седмици и посети Сија - Изузетно важна недеља у којој смо писали и историју и будућност Србије

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

"Izuzetno važna nedelja u kojoj smo pisali i istoriju i budućnost Srbije.

Poseta predsednika NR Kine Si Đinpinga za nas je bila najveća čast i hvala svim građanima koji su pokazali koliko srce ima naša mala Srbija i kakav odnos imamo prema NR Kini i našim kineskim prijateljima.

Predsedniku Siju sam rekao da će kao lider i predsednik velike sile svuda u svetu naići na respekt i poštovanje, ali na takvo poštovanje i takvu ljubav nigde neće naići kao ovde u našoj Srbiji.

Još jednom, hvala predsedniku Siju i ponosnoj kineskoj naciji na svakoj vrsti pomoći, saradnje i podrške koju pokazuju prema Srbiji. Mnogo smo toga već uradili zajedno, ali znam da možemo i moramo još mnogo više, jer za ovakvo prijateljstvo, poštovanje i lojalnost - samo je nebo granica!", napisano je u objavi na zvaničnom Instagram nalogu predsednika. 

BONUS VIDEO:

NEĆE JEZIK NEGO PRAVO Gruhonjić se zbunio: Zovem se Dinko Šakić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (27)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener