BITKA ZA PRVO MESTO: Vaterpolisti Novog Beograda u poslednjem meču grupe A Lige šampiona gosti Pro Reka

S. K.

14. 05. 2024. u 18:16

ODVAŽNO na prvaka Evrope. Vaterpolisti Novog Beograda sutra (19.00) u poslednjem kolu grupe A Lige šampiona gostuju Pro Reku odlučni da konačno savladaju velikog rivala. Pobednik grupe će u polufinalu Fajnal-fora, 4. i 6. juna na Malti, igrati sa drugoplasiranim iz grupe B.

БИТКА ЗА ПРВО МЕСТО: Ватерполисти Новог Београда у последњем мечу групе А Лиге шампиона гости Про Река

miloš vukadinović

- Nama je ova utakmica veoma važna. Posebno zbog mentalne pripreme svega onog što nam predstoji, odnosno za tempiranje forme za finale domaćeg plej-ofa i završni turnir Lige šampiona. O protivniku ne treba trošiti reči, jer čitave sezone, ali i u nekoliko poslednjih godina, Pro Reko pokazuje koliko je moćan tim. Međutim, činjenica je i da se mi pitamo - ističe bek srpskog šampiona Radomir Drašović.

Reko je poslednje dve titule prvaka Evrope osvojio pošto je u finalima bio bolji od Novog Beograda. I nedavno, u prvom meču grupe A Italijani su na "11.aprilu" slavili posle peteraca - 15:14.

- Ponekad smo sami sebi najveći protivnici, ali ako budemo pružili partiju na nivou igara koje smo prikazivali u poslednjih nekoliko utakmica, mislim da imamo prava da se nadamo pobedi. U ekipi je izuzetno dobra i radna atmosfera, veoma smo raspoloženi i to nam daje još veću nadu i motiv da verujemo, ne samo da možemo da pobedimo Pro Reko, već i da osvojimo sva četiri trofeja ove sezone - veruje Drašović.

Strateg Živko Gocić podseća da Reka poslednje tri sezone dominira u Evropi i podvlači da je za njegovu ekipu večerašnji duel veliki izazov.

- Očekujem veliki borbu i da moji igrači pruže ono što se od njih traži. Ako bude tako, verujem da imamo šanse za pobedu. Ukoliko ne slavimo, ali pružimo sve od sebe nećemo biti nezadovoljni. Ne biramo protivnika u polufinalu, jer su i Ferencvaroš i Olimpijakos sjajne ekipe, već se fokusiramo na ono što je do nas, tako da ćemo se potruditi da savladamo Pro Reko - naglašava Gocić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku