"NE REAGUJETE NA TO!" Nebojša Čović se vanredno obratio navijačima Crvene zvezde (VIDEO)

Novosti online

14. 05. 2024. u 21:33

Crvena zvezda i Partizan igraju finale ABA lige, šampion postaje tim koji dođe do tri pobede, a pred drugu utakmicu navijačima crveno-belih obratio se predsednik kluba sa Malog Kalemegdana, Nebojša Čović.

НЕ РЕАГУЈЕТЕ НА ТО! Небојша Човић се ванредно обратио навијачима Црвене звезде (ВИДЕО)

foto: Tanjug/Milica Nikolić

Nakon što je Crvena zvezda pobedila Partizan u prvom meču ABA finala, crveno-beli su se, klupskim saopštenjem, zahvalili "svima: navijačima, svim službama bezbednosti i redarskim službama koje su pomogle da ovaj meč protekne bez najmanjeg incidenta".

U zvaničnom delegatskom izveštaju potvrđeno je da je utakmica broj 1 organizovana bez najmanjeg incidenta, bacanja predmeta u teren i u sjajnom ambijentu.

"Međutim, to moramo (ne da zaboravimo), već da ono najbolje ponovimo u sredu!", ističu crveno-beli dodajući:

"Ponovo uz fer i sportsko navijanje, ponovo uz vrlo bučnu podršku igračima na terenu, bez bacanja bilo kakvih predmeta… Pred drugu utakmicu predsednik Zvezde (Nebojša Čović), ponovo je poslao apel svim Zvezdašima koji su bili na visini i nisu naseli pred početak ove serije na pokušaje da se napravi konflikt između kluba i naših pristalica preko medija ili pojedinaca u medijima.

- Kao što smo rekli, sve je već viđeno i svašta može da se očekuje. Zato Vas molim da budemo mudri, da ne reagujemo na eventualne pokušaje sudije Damira Javora, ili nekog drugog od sudija, nenamerne greške ili eventualne provokacije, ne bacajte ništa u teren i budite kao na prvoj utakmici. Potrebna je maksimalna podrška našim košarkašima, na predstojećoj utakmici! Sve pratimo i sve analiziramo, i tako i povlačimo poteze. Sve neka bude usmereno ka podršci našem timu kako bismo svi bili u funkciji da zajedno stignemo do cilja - rekao je između ostalog Čović, a  njegovu video-izjavu možete pogledati:

Poput prvog meča, i drugi možete da pratite uživo uz prenos na portalu "Novosti".

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku