LEGENDA KLUBA NE ZABORAVLJA ZVEZDU: Još jedan bivši igrač se oglasio povodom titule

Novosti online

14. 05. 2024. u 13:06

Nekadašnji kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Mičel Donald izjavio je danas da se rado seća vremena provedenog u "crveno-belom" dresu i pozvao je navijače na proslavu 35. titule u istoriji kluba.

ЛЕГЕНДА КЛУБА НЕ ЗАБОРАВЉА ЗВЕЗДУ: Још један бивши играч се огласио поводом титуле

FOTO: N. Paraušić

Donald je igrao za Crvenu zvezdu od 2015. do 2018. godine.

  - Proveo sam tri prelepe godine u Zvezdi i mogu slobodno da kažem da je to klub koji će zauvek ostati u mom srcu. Osvojio sam dva puta prvenstvo Srbije i bio deo ekipe koja je započela niz od sedam titula, tako da se uvek posebno radujem Zvezdinim uspesima - rekao je Donald, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Donald je prvi stranac kapiten u istoriji Crvene zvezde.

  - Sećam se proslave iz te godine kada je i započet niz, bilo je neverovatno. Sećam se da smo se družili sa navijačima i da smo bili oduševljeni atmosferom i proslavom koju su nam priredili. To je bila prva od ovih sedam titula koje je Zvezda osvojila, i baš mi je drago kad vidim da su u klubu još uvek neki ljudi koji su bili tad, kada sam i ja igrao. Tu je Milojević, Rodić... - izjavio je Donald.

On je izjavio da očekuje spektakl navijača Zvezde na proslavi titule.

  - Trudim se da budem u potpunosti upućen kada je Zvezda u pitanju. Nekad se desi da propustim neku utakmicu usled obaveza, ali uglavnom pratim i znam da je titula i ove sezone potpuno zasluženo osvojena. Pokazala je Zvezda na terenu da je najbolji tim u Srbiji i nadam se da će biti osvojena i 'dupla kruna'. Znam da je uskoro finale Kupa Srbije, tako da bih poželeo Zvezdi sreću, a što se tiče titule, siguran sam da će biti fantastična proslava. Zanima me šta su to najbolji navijači na svetu pripremili, ali kao što rekoh, siguran sam da će biti spektakl - zaključio je Donald.

Crvena zvezda će 25. maja na meču poslednjeg, 37. kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog organizovati proslavu šampionske titule. "Crveno-beli" su još ranije obezbedili 35. titulu u istoriji kluba.

BONUS VIDEO: KATAI JUNAK ZVEZDE: Ovako je "Magiko" dao gol Partizanu u 89. minutu 173. večitog derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!