NEODOLJIVE LJUTE ŠPAGETE: Recept koji morate probati sa vrlo jednostavnim sastojcima i pripremom

Novosti online

07. 05. 2024. u 17:09

Ukoliko volite pikantan obrok ovo je recept za vas.

НЕОДОЉИВЕ ЉУТЕ ШПАГЕТЕ: Рецепт који морате пробати са врло једноставним састојцима и припремом

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 350 g špageta
  • 1 čen belog luka
  • 400 g mešanog mlevenog mesa
  • 1 glavica crnog luka
  • pola šargarepe
  • 200 g crvenog pasulja
  • 1 paprika
  • 200 ml soka od paradajza
  • čili sos

Priprema:

Crni i beli luk sitno iseckajte, pa dinstajte par minuta i dodajte mleveno meso i začinite po ukusu. Šargarepu oljuštite i iseckajte na oblike željene veličine. Posle 15 minuta dodajte pasulj uz konzerve koji ste prethodno isprali pod mlazom hladne vode i kašiku čili sosa ili više, zavisi od vašeg ukusa. Papriku isecite na kockice pa ubacite i nju i sok od paradajza. Ostavite da se krčka oko 20 minuta. Špagete obarite i na kraju ubacite u tiganj gde ste dinstali meso.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku