OVO SE DEŠAVA JEDNOM GODIŠNJE Astro savet za sredu 8. maj: Mesec u Biku donosi novac, putovanja ali i stres

Astrolog Marina Jungić Milošević

08. 05. 2024. u 07:00

JEDNOM godišnje, mlad Mesec (emocije, raspoloženje, majka i ostale važne ženske figure u našem životu, narod) nađe se u Biku, znaku ljubavi, novca i uživanja, a ove godine, 8. maja, oko pola pet ujutru, obrazuje konjunkciju sa Uranom i Jupiterom u drugom zodijačkom znaku.

ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ Астро савет за среду 8. мај: Месец у Бику доноси новац, путовања али и стрес

Foto: Shutterstock

 Ovi aspekti donose sjajne ideje i mogućnost neočekivane zarade, tim pre što podrška stiže od starije osobe iz porodice ili nekoga ko želi da pomogne. Iznenađenja su moguća u vidu neočekivanog odlaska na put ili zarade preko poslova sa strancima i zanimanja koja podrazumevaju česta putovanja.

Kada Mesec danas bude obrazovao konjunkciju sa Jupiterom, planetom velikog novca, putovanja i znanja, istovremeno će napraviti i sjajan aspekt - trigon sa Plutonom u Vodoliji, planetom novca i moći.  I bez obzira na to što je Pluton retrogradan, ovaj aspekt donosi putovanja u inostranstvo i uspeh u finansijskim transakcijama, kao i veće mogućnosti za sticanje znanja i obrazovanje. Ako se ova konjunkcija nađe u nekom od polja zdravlja (6, 8. ili 12.), upozorava na preterivanje u hrani i piću, kao i na anemiju i probleme sa jetrom.

Konjunkcija sa Uranom, osim genijalnih ideja i naglih promena raspoloženja, stresa i frustracija, donosi i emocionalnu napetost i nagle (često privremene) prekide ljubavnih veza. Ovaj stvaralački aspekt pojačava intuiciju, kao i umetničku inspiraciju, ali nosi  i turbulencije u avionskim letovima, kao i opasnost od sponatnog pobačaja,

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku