KNEŽEVIĆ ZBOG KIDNAPOVANJA SUPRUGE OSTAJE IZA REŠETAKA: Sud doneo odluku iz bezbednosnih razloga, evo i zašto

Novosti online

12. 05. 2024. u 10:38

DAVID Knežević, poreklom iz Srbije, koji je optužen za kidnapovanje svoje bivše supruge Ane Knežević u Španiji, ostaće iza rešetaka nakon što mu je odbijena kaucija, saopštio je federalni sudija u Majamiju u petak.

КНЕЖЕВИЋ ЗБОГ КИДНАПОВАЊА СУПРУГЕ ОСТАЈЕ ИЗА РЕШЕТАКА: Суд донео одлуку из безбедносних разлога, ево и зашто

Foto: Printskrin/Društvene mreže

Tokom saslušanja, sudija je utvrdio da kod Davida Kneževića postoji opasnost od bekstva, zbog svojih veza sa Srbijom, čestih međunarodnih putovanja i sredstava za pomoć pri bekstvu. Sudija je i ukazao na "posredne" dokaze u slučaju.

David Knežević je optužen za kidnapovanje Ane Marije Knežević Henao iz njenog stana u Madridu dok su prolazili kroz "sporno" razdvajanje. Ana nije viđena od početka februara i dalje se ne zna šta je sa njom.

Sudski dokumenti otkrili su ključne tragove za koje su vlasti navele da su Davida Kneževića povezale sa slučajem, uključujući video nadzor, kupovinu boje u spreju i sumnjive poruke čiji je navodno autor Ana Marija Kneževič, a koje izgleda da zapravo potiču od njenog supruga.

Novi detalji su takođe otkriveni na sudu u petak dok je sudija razmatrao da li da Davidu Kneževiću odobri pretpretresno puštanje na slobodu.

Agent FBI-ja koji je svedočio da su vlasti uspele da smeste Davida Kneževića u Madrid u vreme Aninog nestanka, upitan je koliko je siguran da se David nalazi na snimku u prodavnici boja.

- 100 posto. Možete ga videti kako kupuje boju i dve rolne američke lepljive trake - odgovorio je agent.

Agent je takođe rekao da je krv pronađena u stanu u Madridu i da savezne vlasti čekaju rezultate DNK od španske policije.

Par je, rekao je agent, pristao na otvorenu vezu kako bi popravio svoj brak. Ona je izlazila sa muškarcima u Madridu, on je imao devojku u Kolumbiji.

Agent je svedočio da se Ana Marija Knežević osećala ugroženom, čak i samoubilačkom zbog problema sa Davidom.

Na sudu u petak, Džejn Vajntraub, advokat Davida Kneževića, dao je komentar koji je izazvao negodovanje u sudnici.

- Sve što znamo, ona to radi zato što je psihotična - rekao je Vajntraub, misleći na Anu Knežević, dodavši da je dokumentovano da je "godinama patila od mentalnih problema".

Advokat koji zastupa porodicu Ane Knežević rekao je da je porodica zadovoljna što je sudija odbio kauciju.

- Veoma smo zahvalni sudu. Nastavljamo da sarađujemo sa organima za sprovođenje zakona dok traže pravdu za Anu Knežević i kako bismo bili sigurni da se glas Ane Marije Henao Knežević čuje - rekla je advokat Kortni Kaprio.

David Knežević može da se žali na presudu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: OSTALA SAMO SLIKA - Jeziv prizor iz kuće nakon pogibije majke i ćerke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za