POGINUO ČUVAR IZ CZ U OBRENOVCU: Naleteo na motociklistu između dve kolovozne trake, iza sebe ostavio dvoje maloletne dece i suprugu

J.D.Lj.

12. 05. 2024. u 13:23

OSNOVNO javno tužilaštvo u Beogradu započelo je istragu vezano za saobraććajnu nesreću koja se sinoć dogodila u ovom gradu, a u kojoj je poginuo I.N. (38), potvrđeno je "Novostima" iz ove institucije.

ПОГИНУО ЧУВАР ИЗ ЦЗ У ОБРЕНОВЦУ: Налетео на мотоциклисту између две коловозне траке, иза себе оставио двоје малолетне деце и супругу

Foto: Milena Anđela/Profimedia/Ilustracija

Prema prvim podacima iz istrage, do nezgode je došlo oko 20,30 časova, kada je 72-godišnji vozač putničkog automobila, koji se tek uključio u saobraćaj, naleteo na motociklistu, koji se po nezvaničnim informacijama, kretao tkzv. "ostrvom" između dve kolovozne trake, a na kojem je inače, zabranjeno kretanje vozila.

Na lice mesta odmah su izašli policija koja je zajedno sa dežurnim tužiocem obavila uviđaj i Hitna pomoć. Međutim, uprkos svim naporima, motoristi nije bilo spasa. Poginuo je na licu mesta.

Vozaču putničkog automobila, koji je učesnik u ovom udesu, urađen je alko test. Utvrđeno je da nikada do sada nije osuđivan, da nije imao alkohola u krvi, niti je bio pod dejstvom bilo kakvim sedativa, a prema prvim saznanjima, u njegovom slučaju, nije bilo ni bezobzirne vožnje.

Udes se desio preko puta obrenovačkog hotela, a nedaleko od novog Tržnog centra.

Nekoliko kamera sa objekata u TC zabeležile su kako je došlo do nesreće i snimci su, kako saznajemo, dostavljeni Tužilaštvu.

Tužilaštvo je naložilo obdukciju stradalog I.N. a tokom istrage biće pregledani snimci sa kamera iz TC, saslušani svedoci, naložeo saobraćajno i druga potrebna veštačenja.

Inače, kako saznajemo, I.N. je bio radnik-čuvar u beogradskom Centralnom zatvoru.

Oženjen je, otac dvoje maloletne dece. Navodno, juče je sa porodicom i prijateljima slavio dečiji rođendan u obližnjem izletištu Zabran, da bi koji sat kasnije, smrtno stradao.

Istraga će pokazati stvarni razlog nesreće.

BONUS VIDEO: OSTALA SAMO SLIKA  - Jeziv prizor iz kuće nakon pogibije majke i ćerke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku