KONTROLA SAOBRAĆAJA: Sankcionisana četiri vozača iz Bora, Kladova i Majdanpeka

S. M. J.

13. 05. 2024. u 13:23

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, Kladovu i Majdanpeku, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА: Санкционисана четири возача из Бора, Кладова и Мајданпека

Foto: S.M.Jovanović

Saobraćajna patrola u Boru zaustavila je tokom vikenda vozača „audija“ (32) koji je vozio sa 2,00 promila alkohola u organizmu i vozača „sitroena“ (29) kome je izmeren 1,31 promil alkohola.

U Majdanpeku je iz saobraćaja je isključen vozač „fijata“ (30) koji je vozilom upravljao sa 1,49 promila alkohola u organizmu, a u Kladovu vozač „pežoa” (57) sa 1,53 promila alkohola.

Kako navode u Policijskoj upravi u Boru, vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)