JOKIĆ I DENVER POKAZUJU ZAŠTO SU ŠAMPIONI: Košarkaši Minesote nisu navikli da igraju pod ovakvim pritiskom

V.M.

12. 05. 2024. u 12:45

U noći između nedelje i ponedeljka košarkaši Minesote će ugostiti Denver u krucijalnoj četvrtoj utakmici polufinala Zapadne konferencije (2:00).

ЈОКИЋ И ДЕНВЕР ПОКАЗУЈУ ЗАШТО СУ ШАМПИОНИ: Кошаркаши Минесоте нису навикли да играју под оваквим притиском

FOTO: Tanjug/AP

Denver je izgledao slabo u uvodna dva meča, Minesota je napravila dva brejka u dominantnom stilu i puna samopouzdanja je dočekala treći meč pred svojim navijačima na kojem su Nagetsi pokazali zašto su šampioni.

Marej i Jokić su odigrali na visokom nivou, a ispratili su ih Porter, Gordon i Kaldvel Poup. Čitava startna petorka je bila dvocifrena, a kada je to slučaj Denver ne samo da ne gubi, već rutinski pobeđuje što je i preskinoć bio slučaj, rezultatom 117:90.

Nikola je ponovo bio najbolji pojedinac i bio je nadomak tripl-dabla, upisao je 24 poena uz 14 skokova i devet asistencija za 38 minuta provedenih na parketu.

Večerašnji meč će biti krucijalan za tok ove serije, Denver ima šansu da poravna seriju, momentum je sada na strani Nagetsa i deluje da pritisak loše utiče na Timbervulvse.

Vredi napomenuti da deluje da povratak Gobera posle povrede  nije doneo ništa toga dobrog Mineosti, čak šta više je odmagao na trećem meču, a uz to su Edvards i Entoni Tauns odigrali najgore partije u dosadašnjem toku serije.

Sigurno je da se danas očekuje dosta bolja partije ekipe iz Mineapolisa, ali mi verujemo da će Majk Meloun ponovo sjajno pripremiti seriju i tipujemo da će Jokić i družina poravnati rezultata pred povratak serije u Kolorado.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,20)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)