IZUZETNO ZANIMLJIVA BORBA ZA TITULU: Tri kola pre kraja čak tri ekipe imaju realnu šansu za osvajanje trofeja!

V.M.

16. 05. 2024. u 10:30

U obračunu dva tima sa šampionskim ambicijama fudbaleri Noe će ugostiti Ararat Jermeniju u 34. kolu jermenske Premijer lige (18.00).

ИЗУЗЕТНО ЗАНИМЉИВА БОРБА ЗА ТИТУЛУ: Три кола пре краја чак три екипе имају реалну шансу за освајање трофеја!

Foto: Profimedia

Neverovatno zanimljiva borba za titulu se vodi u Jermeniji gde tri kola pre kraja čak tri ekipe imaju pravo da se nadaju da će postati šampioni. Trenutno je prvi Pjunik sa 76 osvojenih bodova, ali on je odigrao meč više od drugoplasirane Noe (74 poena) i trećeplasirane Ararat Jermenije koja ima 71 poen na svom saldu.

Ono što dodatno ''zakuvava'' ovu bitku je to što Noa i Ararat igraju danas od 18 časova, a idućeg vikenda ''crno-beli'' dočekuju Pjunik, tako da će međusobnih dueli pomenutih timova rešiti pitanje šampiona.

Što se tiče formi ekipa, današnji rivali igraju odlično, u poslednjih pet utakmica nešto su uspešniji gosti koji su sakupili čak 13 bodova, ali sjajni su i domaćini koji su u istom periodu osvojili poen manje.

Ono što vredi napomenuti je to da se Ararat posebno ''raspucao'' uoči ovog derbija, proteklog vikenda je postigao četiri gola protiv BKMA (4:1), dok je vikend pre toga brojao do pet protiv Vana (5:0), tako da se nalazi u izuzetno dobrom napadačkom ritmu.

Ipak, blagu prednost u skorijem istorijatu međusobnih duela ima Noa koja je na minulih pet obračuna sa Araratom upisala tri pobede uz dva poraza, a zanimljivo je da nije bilo nijednog remija.

Očekujemo veoma neizvesnu utakmicu, oba tima igraju odlično i verujemo da je najbolji predlog ''iks'' na poluvremenu ili kraju meča.

NAŠ TIP: |XvX (kvota 1,68)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)