ŠANGAJ JE NAPADAČKI BAŠ RASPOLOŽEN: ''Crveni orlovi'' su postigli čak 27 golova na uvodnih devet utakmica!

V.M.

10. 05. 2024. u 09:30

U okviru 11. kola kineskog prvenstva Šangaj port će ugostiti Čangčuen na ''Pudong fudbal stadionu'' (14:00).

ШАНГАЈ ЈЕ НАПАДАЧКИ БАШ РАСПОЛОЖЕН: Црвени орлови су постигли чак 27 голова на уводних девет утакмица!

Foto: Profimedia

Domaćin je veoma dobro otvorio sezonu, neporažen je nakon uvodnih devet kola i sakupio je 21 bod, međutim to nije dovoljno za prvo mesto koje trenutno drži njegov gradski rival Šenhua (26 poena) i deluje da će ovi timovi voditi glavnu reč u ovogodišnjoj borbi za titulu.

Ono što je Port dokazao u ovom uvodnom delu kampanje je to da se radi o napadači izuzento potentoj ekipi, postigli su čak 27 golova do sada, a najbolje izdanje do sada imali su u prošlom kolu kada su savladali Šenžen sa 6:0.

Sa druge strane, nakon slabog starta Čangčuen je počeo da igra bolje i sa četiri sakupljena boda iz poslednja dva kola uspeo je da pobegne iz zone ispadanja.

Trenutno je 14. na tabeli sa osam poena na svom saldu, isto koliko ima i Nantong koji je prvi tim ispod crte, ali ono što ga drži ispred njega je to što ga je savladao u prošlom kolu rezultatom 3:2 pa sada ima bolji međusobni skor.

Zanimljiva stvar kod gostiju je to da igraju znatno bolje na strani nego kod kuće i sedam od svojih osam bodova osvojili su na gostovanjima.

Ako pogledamo istorijat međusobnih duela, videćemo da je on na strani Šangaj porta koji je savladao Čangčuen na minula četiri susreta, a mi očekujemo da to učini i peti put.

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!