TIP DERBI: “Topdžije” četiri godine čekaju pobedu u Mančesteru

Ž. U.

12. 05. 2024. u 08:30

U FINIŠU TRKE ZA TITULU, ARSENAL ZA PROTIVNIKA IMA TRADICIJU.

ТИП ДЕРБИ: “Топџије” четири године чекају победу у Манчестеру

FOTO: Tanjug/AP

Biće Arsenalu za titulu u Premijer neophodno da Mančester siti kiksne na jednom od tri poslednja meča, ali isto tako će „tobdžije“ morati da nastave sa pobedama kako bi ostali u ovoj napetoj trci. Četi Mikela Artete, preostala su još dva meča do kraja prvenstva, a prvi na redu je gostovanje uzdrmanom Mančester junajtedu u nedelju (17.30).

„Đavoli“ imaju još jednu užasnu sezonu iza sebe, na poslednjih deset mečeva u elitnom rangu ostrvskog fudbala ostvarili su samo dve pobede. Međutim, i takvi “kljakavi”, sigurno će se potruditi da otežaju posao Arsenalu koji na “Old Trafordu” ne zna za trijumf još od 2020. godine.

Prethodna dva susreta na „Teatru snova“ Junajted je dobio (3:1, 3:2), dok je u pet međusobnih okršaja na oba terena, Arsenal taj koji vodi u ukupnom zbiru (3:2). Tradicija nalaže i da ljubitelje fudbala očekuje najmanje tri pogotka na sudaru „đavola“ i „tobdžija“ koji u poslednje vreme ne beže od efikasnih duela.

NEDELjA, 17.30

MANČESTER J. - ARSENAL  H  (KVOTA: 5.40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!