MILOJEVIĆ NE DOZOVALJAVA OPUŠTANJE IGRAČA NAKON OSVAJANJA TITULE: Niz neporaženosti ''crveno-belih'' sada broji 17 utakmica!

V.M.

12. 05. 2024. u 07:45

U derbi utakmici 35. kola Superlige Srbije, Crvena zvezda će ugostiti najprijatnije iznenađenje prolećnog dela prvenstva, ekipu Radničkog iz Kragujevca (18:30).

МИЛОЈЕВИЋ НЕ ДОЗОВАЉАВА ОПУШТАЊЕ ИГРАЧА НАКОН ОСВАЈАЊА ТИТУЛЕ: Низ непоражености црвено-белих сада броји 17 утакмица!

FOTO: M. Vukadinović

Dominacija Crvene zvezde srpskim fudbalom se nastavila i ove godine, što se i ogleda u činjenici da su pre dva vikenda ''crveno-beli'' matematički osvojili sedmu titulu zaredom.

To su učinili nakon pobede nad TSC-om od 2:1, a trener Vladan Milojević nije dozvolio da dođe do pada u igru kod njegovih izabranika koji su nakon toga bili bolji i od Mladosti u Lučanima pogotkom Dragovića u 68. minutu (1:0).

Upravo se iskusni stručnjak smatra najzaslužnijim za osvajanjem titule jer je nasledio tim u ne baš dobroj situaciji nakon odlaska Baraka Bahara na kraju prvog dela sezone. Milojević je prodrmao ekipu, pronašao dobitnu formulu i dovoljno je reći da je Zvezda u prolećnom delu prvenstva na 17 utakmica u svim takmičenjima slavila 15 puta uz dva odigrana remija.

Pored osvojene titule, imaće priliku za novu ''duplu krunu'', četvrtu zaredom, jer su se plasirali u finale Kupa Srbije gde će se 21. maja sastati sa Vojvodinom.

Današnji rival biće joj ekipa Radničkog iz Kragujevca koja je najprijatnije iznenađenje drugog dela Superlige Srbije. Menadžer Feđa Dudić je dolaskom na klupu preporodio ekipu koja igra napadački fudbal, lep za oko i kao nagradu za to nalazi se u borbi za prvi plasman u kvalifikacije za neko evrospko takmičenje u istoriji kluba.

Gosti su trenutno četvrti na tabeli, što je pozicija koja vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija, ali imaju samo dva boda više od petoplasirane Vojvodine tako da pravo na opuštanje ne postoji.

Kragujevčani su proteklog vikenda poraženi od TSC-a u goleadi rezultatom 4:3, ali pre toga su nanizali pet ligaških pobeda tako da u dobroj atmosferi dolaze na stadion ''Rajko Mitić''.

Ipak, to je bio slučaj i sredinom drugog dela sezone kada je Radnički gostovao došao u prestonicu na krilima šest vezanih trijumfa, ali ih je Zvezda ubedljivo savladala sa 5:0, tako da moraju biti znatno oprezniji na današnjem duelu kako ne bi doživeli sličnu sudbinu.

Danas očekujemo dosta ujednačiniji meč od pomenutog, verujemo da će Kragujevčani pružiti znantno veći otpor ''crveno-belima''. Ovaj susret je jako bitan za goste, biće orni da dođu bar do jednog boda i verujemo da mogu da postignu bar jedan gol, tako da tipujemo da će oba tima zatresti mrežu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića