KAKVA DRAMA U LIGI JEDAN: Tri tima se bore za direktnu promociju u viši rang, Bolton mora slaviti ako želi u Čempionšip

V.M.

16. 04. 2024. u 09:31

U zaostaloj utakmici 40. kola Lige jedan, Bolton će pred svojim navijačima protiv Šruzberija pokušati da se približi mestima koja vode u Čempionšip (20.45).

КАКВА ДРАМА У ЛИГИ ЈЕДАН: Три тима се боре за директну промоцију у виши ранг, Болтон мора славити ако жели у Чемпионшип

Foto Profimedia

Do kraja je ostalo da se odigra samo još par utakmica, a u Ligi jedan se i dalje ne zna ko će u viši rang. Najbliži tome je prvoplasirani Portsmut koji je odigrao 43 utakmice i sakupio 91 bod, što je pet više od Derbija koji je odigrao 44 meča, dok direktno mesto u Čempionšipu vreba i Boltona sa 82 osvojena poena na 43 meča.

Ukoliko danas slave, popularne ''lutalice'' će prići samo na bod drugoplasiranim ''ovnovima'' dva kola pre kraja i sigurno je da nas očekuje veoma zanimljiva borba za vodeće pozicije u završnici Lige jedan.

Bolton se većim delom kampanje nalazio na mestima koja vode u viši rang, međutim, forma mu nije na nivou u poslednje vreme i na minulih deset utakmica je sakupio 16 bodova, mada je većinu njih (osam) osvojio krajem marta i početkom aprila.

Sa druge strane, deluje da je Šruzberi prebrinuo brige oko opstanka i bilo bi čudo da ispadne, jer trenutno drži 19. mesto na tabeli sa šest poena prednosti u odnosu na Port vejl koji je prvi tim ispod crte, a između njih se nalazi i Barton kojem današnji gost beži tri boda.

Očigledno je i da se ekipa opustila, jer su na proteklih pet mečeva bez pobede, a nakon tri vezana remija doživeli su uzastopne poraz u poslednja dva kola.

Na prvom ovosezonskom međusobnom duelu Bolton je slavio sa 2:0, a verujemo da će to uraditi i večeras pred svojim navijačima na ''Tafšit komjuniti stadionu''

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)