KRESPOVA ČETA ''POGUBILA KOMPAS'': Velikan je iz nedelje u nedelju sve dalji od titule

V.M.

11. 04. 2024. u 09:47

U zaostaloj utakmici 13. kola fudbalske lige Ujedinjenih Arapskih Emirata fudbaleri Al Aina će ugostiti Al Džaziru (18:15).

КРЕСПОВА ЧЕТА ПОГУБИЛА КОМПАС: Великан је из недеље у недељу све даљи од титуле

Foto Profimedia

Iako u svaku sezonu ulazi kao glavni favorit za osvajanje titule, Al Ain nije opravdao taj epitet ove sezone i današnji meč dočekuje na trećem mestu tabele sa 13 poena zaostatka u odnosu na vodeći Al Vasl koji i dalje ne zna za poraz.

Plasman u polufinale azijske Lige šampiona početkom marta kao da je iscrpeo domaćina, pošto je nakon toga meča zapao u ozbiljnu krizu i na naredne četiri utakmice ostvario samo jednu pobedu.

Pred ovaj susret je doživeo uzastopne poraze od Al Nasra i Itihad Kalbe, a potonji ga je posebno zaboleo ekipu jer je njime eliminisana iz kup takmičenja i sve su veće šanse da će ostati bez trofeja ove sezone.

Ernan Krespo mora da pronađe način da prodrma svoju ekipu, a današnji protivnik mogao bi biti pravi za to jer je Al Džazira osvojila samo jedan bod u proteklih pet utakmica.

Uz poslednjeplasiranu Hatu, gost se nalazi u ubedljivo najgoroj formi u ligi, a poslednji koji se naplatio kod njih bio je Šabab Al Ahli koji ih je savladao sa 3:2 početkom aprila.

Iako nije u dobrom ritmu, domaćin je favorit na današnjem duelu i mi očekujemo da to opravda pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,60) 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)