LUTON BODOVE SPASA TRAŽI U PRESTONICI: ''Selhurst park'' će biti pun do poslednjeg mesta

V.M.

09. 03. 2024. u 11:32

POPULARNE šeširdžije će u okviru 28. kola Premijer lige otputovati do Londona gde će ih ugostiti Kristal palas (16:00).

ЛУТОН БОДОВЕ СПАСА ТРАЖИ У ПРЕСТОНИЦИ: Селхурст парк ће бити пун до последњег места

FOTO: Tanjug/AP

Gosti su posle 30 godina odsustva vratili u Premijer ligu ove sezone, ali ne ide im baš dobro i pred ulazak u samu završnicu sezone nalaze se u zoni ispadanja, tik ispod crte na 18. mestu.

Zaostaju četiri boda za Notingemom koji je trenuto 17. i moraju pod hitno doći do bodova kako bi imali šanse da se zadrže u eliti duže od jedne godine.

Odličnu priliku za bodove imali su u prošlom kolu protiv Aston vile. Gubili su sa 0:2 na poluvremenu, ali uspeli su da se vrate u utakmicu preko Čonga i Morisa. Momentum je bio na njihovoj strani, ipak promašili su nekoliko šansi za potpuni preokret što je Vila iskoristila i odnela sva tri boda sa ''Kenilvurt rouda'' pogotkom Luke Dinja u samoj završnici susreta.

To je ''šeširdžijama'' bio četvrti ligaški poraz u nizu, ali moraju ga brzo zaboraviti, a Rob Edvards pronaći način da prodrma svoje izabranike pred ključni deo sezone.

Sa druge strane, nakon bajkovitog starta na klupi Olivera Glasnera i pobede nad Barnlijem od 3:0, Palas je doživeo poraz u malom gradskom derbiju od Totenhema.

''Orlovi'' su poveli na tom meču sredinom drugog dela igre, ali ''pevci'' su ubacili u petu brzinu nakon toga i na kraju zasluženo slavili sa 3:1.

Ono što je bitno za Palas je da se u veoma turublentnoj sezoni nalazi daleko izvan zone ispadanja na 14. mestu sa osam poena prednosti u odnosu na Luton, tako da ne bi trebao da tima problema sa opstankom u eliti.

Što se tiče međusobnih duela, u prvom delu sezone bilo je 2:1 za Luton.

Povratak Ezea na teren dosta će značiti napadački Palas što se odmah i videlo njegovim pogotkom protiv Totenhema, a ako na to dodamo da na Lutonom utakmicama pada veliki broj golova dolazimo do zaključka da će se mreže tresi u prestonici.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,73)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)