KOLINSOVA BESNA: "Pustite me na miru! Hoću u penziju!"

Novosti online

15. 05. 2024. u 10:22

Neke tenisere guraju u penziju, a oni neće da idu, drugi to stalno najave pa ništa, a u slučaju američke teniserke Danijele Kolins, to je totalno druga priča.

КОЛИНСОВА БЕСНА: Пустите ме на миру! Хоћу у пензију!

Foto: Profimedia

Američka teniserka ima 30 godina, zbog želje da formira porodicu, rekla je na početku sezone da će se povući, ali se sudbina malo poigrala sa njenom odlukom i ona je zaigrala najbolje što je mogla. 

Kolinsova od sredine marta ima samo jedan poraz i čak 18 pobeda. Osvojila je zaredom titule u Majamiju i Čarlstonu, u Madridu je u osmini finala eliminisana od Arine Sabalenke, a u Rimu igra četvrtfinale protiv Viktorije Azarenke.

Foto: Profimedia

Trenutno je 15. na svetu, ako izgubi od Azarenke, biće 12, a ukoliko osvoji titulu, vratiće se u prvih deset. Međutim, svi ovi uspesi kod nje ne izazivaju kolebanje da se možda predomisli i povuče odluku.

– Nadam se da će me svi pustiti na miru i dozvoliti da se penzionišem. Mislim da svi, uključujući tu i ljude koji me okružuju i prate na Turu, imaju problem da prihvate činjenicu da je ovo moja poslednja sezona. Krajem godine slavim 31. rođendan, to je ranije bilo uobičajeno doba kada se završavala karijera u tenisu. Zato ponekad pomislim: "Pustite me na miru! Hoću u penziju, da imam porodicu" -  rekla je Kolinsova, kako pišu američki mediji. 

Interesantno je da američku teniserku ne zanima da se skroz povuče iz sveta sporta. Čak se i priprema za maraton.

– Uvek sam volela da trčim, tako da se pripremam za jedan maraton na kraju godine. Još nisam sigurna gde ću trčati, imam vremena da se odlučim - rekla je Kolinsova.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)