PRVACI POSLE 16 GODINA: Stonoteniseri Partizana u Klubu sportista na stadionu proslavili titulu prvaka Srbije

Novosti online

14. 05. 2024. u 23:22

TITULA se posle 16 godina vratila u Humskoj. Stonoteniseri Partizana predvođeni legenadrnima Aleksandrom Karakaševićem ponovo su šampioni Srbije. Crno-beli su u svom domu, u Klubu sportista sa prijateljima proslavili dugo čekani trofej.

ПРВАЦИ ПОСЛЕ 16 ГОДИНА: Стонотенисери Партизана у Клубу спортиста на стадиону прославили титулу првака Србије

FOTO: M. Vukadinović

- Pre nekoliko godina malo je falilo da se Partizan ugasi, a sada slavimo šampionsku titulu. Hteo bih da se zahvalim svima na ovom velikom uspehu. Uz nas je u presudnim trenucima bio i Aleksandar Karakašević, koji je izvukao iz sebe maksimum – rekao je predsednik kluba Bojan Milošević.

Trener Milorad Glišić je podsetio da je Partizan pre sedam godina bio drugoligaš, da je uspeo da se vrati u elitu i da ove godine u jakoj konkurenciji postane prvak države. Crno-beli su naime u četvrfinalu savladali Crvenu zvezdu, u polufinalu beočinski Radnički, a u finalu niški Železničar.

Aleksandar Karakašević je posle 17 godina obukao crno-beli dres, a u svom šmekerskom stilu je rekao da ne završava već počinje karijeru.

- Brzo smo se dogovorili, rekao sam da ću da igram za džabe samo da osvojimo titulu. Sledeće godine pokušaćemo da napravimo i rezultat u Evropi ako skupimo dodatna sredstva i mislim da je ovo početak Partizana koji bi mogao da postane ozbiljan klub u narednih desetak godina, što je neki naš cilj. Ovo je lepa stvar, a sada nam preostaje da napravimo ozbiljan klub – naglasio je Karakašević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!