ŽELJKO, SMILUJ SE... Prelepa Srpkinja "apeluje" na Obradovića da uradi jednu stvar

Novosti online

16. 05. 2024. u 10:51

Crvena zvezda je ponovo bila bolja od Partizana i savladala je najvećeg rivala u drugom meču finala ABA lige 80:73.

ЖЕЉКО, СМИЛУЈ СЕ... Прелепа Српкиња апелује на Обрадовића да уради једну ствар

Foto: Profimedia

 Bilo je manje neizvesnosti nego prvi put, sada je već negde na dva minuta do kraja meča crveno-beli tim vodio sa dvocifrenom razlikom i nije bilo situacije kao u prvom meču kada je Dejan Davidovac morao da se pojavljuje u samom finišu i da hladnoćom i smirenošću rešava duel sa linije penala.

Partizan još uvek ne može da nađe igrača koji bi pokazao konstantnost u finalu, a Danilo Anđušić je u poslednje vreme u nemilosti Željka Obradovića. Bek crno-belih nije odigrao ni minut. Jedan i drugi meč ispratio je sa klupe.

Zbog toga se njegova supruga Ivana Maksimović pred drugu utakmicu nadala da je tener Obradović neće razočarati i da će pružiti šansu i njenom mužu, ali ju je ipak rastužio.

- Ja ću navijati za ovog momka, kao i uvek - rekla je Ivana pred utakmicu na Instagram profilu i pokazala fotogafiju supruga Danila Anđušića.

- Nadam se da će se Željko Obradović smilovati i da me neće razočarati i ovaj put. 

Anđušić nije dobio priliku ni u drugoj utakmici, navijao je sa klupe za saigrače, a videćemo kako će biti u nastavku serije.

Partizan u trećem meču dočekuje Zvezdu u "Beogradskoj areni" u nedelju (20.30), pošto gubi 2-0, crveno-beli imaju meč-loptu. 

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!