ŠAMPIONSKI NIZ SE NASTAVLJA: El Fardu Ben, ljubimac Zvezdinih navijača, čestitao sedmu uzastopnu titulu

Z. Ćorović

14. 05. 2024. u 10:00

PRORADILA je crveno-bela nostalgija. Pred proslavu sedme uzastopne titule prvaka Srbije, poruku podrške svom bivšem klubu poslao je i El Fardu Ben (34), veliki ljubimac navijača Crvene zvezde. I u njegovo vreme stalno se slavilo, učestvovao je u osvajanju čak šest šampionskih kruna, pa mu je verovatno i žao što nije deo i ove najnovije.

ШАМПИОНСКИ НИЗ СЕ НАСТАВЉА: Ел Фарду Бен, љубимац Звездиних навијача, честитао седму узастопну титулу

FOTO: M. Vukadinović

- Biti stranac sa najviše titula u Zvezdi je za mene ogromna čast - istakao je Ben, koji sada igra za kiparski APOEL. - Ponosan sam na sebe i tu činjenicu, jer sam svestan koliko je Zvezda veliki klub. Često razmišljam o vremenu provedenom na "Marakani" i zaista sam ponosan na taj deo svoje karijere. Mnogo mi znači što sam imao priliku da budem deo crveno-bele porodice.

Zvezdin verni vojnik sa Komora branio je boje našeg najtrofejnijeg kluba od 2018. do 2023, za crveno-bele je odigrao 196 utakmica na klojima je postigao 83 pogotka, uz 47 asistencija.

- Sećam se prve proslave titule, koja mi je i najdraža. Tek sam stigao u klub, nisam znao šta me očekuje na toj proslavi i kakva će atmosfera da bude, ali jesve bilo neverovatno. Pamtiću je do kraja života. Sećam se da smo bili na ulici sa navijačima, družili se, pričali, slavili. Neverovatan osećaj.

Uveren je Ben da će se ova serija nastaviti.

- Osvojiti sedam titula u nizu je nešto neverovatno. Zvezda nastavlja da piše istoriju i po tome se vidi koliko je veliki klub. Čestitao bih titulu svim zvezdašima u klubu. Ovom prilikom pozivam navijače da dođu na proslavu titule, jer sam siguran da će opet biti sjajno.

Proslava 25. maja

GALA proslavu, Crvena zvezda organizuje 25. maja na meču poslednjeg, 37. kola protiv Čukaričkog. "Crveno-beli" su već obezbedili 35. titulu u istoriji kluba, a četitri dana pre šampionske žurke, imaće priliku da osvoji i Kup Srbije u velikom finalu sa Vojvodinom. Kao što je poznato, borba za drugi tofej vodiće se na novom stadionu u Loznici.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!