NAJBOLJA ZAVRŠNICA: Upriličena svečana proslava povodom uspešnog završetka Evrovizije i Teja Dorinog uspeha u Malmeu (VIDEO)

D. Cakić

16. 05. 2024. u 14:46

U PROSTORIJAMA RTS kluba upriličena je svečanost povodom toga što je Srbija i ove godine uspešno završila takmičenje na Evroviziji, a naša predstavnica Teja Dora sa numerom "Ramonda" u velikom finalu osvojila je 17. mesto.

НАЈБОЉА ЗАВРШНИЦА: Уприличена свечана прослава поводом успешног завршетка Евровизијe и Теја Дориног успеха у Малмеу (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Svečanosti su prisustvovali učesnici "Pesme za Evroviziju", ove i prošle godine, Princ od Vranje, Harikejn, David i Bojana, Boris Subotić, Džordži i mnogi drugi.

Među prisutnima bila je i predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije Teja Dora, koja je svojim dolaskom uveličala događaj.

- Ako sam nešto gledala u poslednje vreme, to je bila samo Evrovizija. Polako se sležu emocije i utisci. Ovo je prelepo iskustvo. Mislim da smo odlično uradili posao i da smo pokidali. Čula sam se sa učesnicima i posle takmičenja.

Nakon svega izjavu za medije dala je i Duška Vučinić, šefica odnosa sa javnošću RTS-a.

- Prvi put se desila diskvalifikacija jednog od učesnika. O razlozima se i dalje polemiše. I dalje se spekuliše šta je pravi razlog za ovakvu odluku. Srbija treba da bude ponosna na nastup naše predstavnice Teja Dore. Nastup je bio otmen, emotivan i prepoznat. Upoznali smo celu Evropu sa našim specifičnim cvetom. Ako neko kaže da nije zadovoljan sa 17. mestom, podsetiću sve da smo mi mala zemlja, sa ozbiljno dobrim uspehom na takmičenju od 2007, od kada učestvujemo na Evroviziji. 17. mesto u ovakvoj konkurenciji i okolnostima je posebno - istakla je Duška Vučinić.

Na sam događaj došla je i Olivera Kovačević, urednica i supervizorka "Pesme za Evroviziju".

Ovo je bio prvi susret Olivere i Duške nakon ovogodišnjeg takmičenja, koje je organizovano u Malmeu. Njih dve su se srdačno pozdravile, a Olivera je rekla Duški da je ove godine sve bilo sjajno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!