Hrskavih kora i sočnog nadeva, idealna za dane Uskršnjeg posta.
Povezane vesti
POSNE PROJICE GOTOVE ZA 25 MINUTA: Možete ih puniti spanaćem, ajvarom, ili tikvicama
SRPSKA trpeza ne bi se mogla zamisliti bez proje. Ovo starinsko jelo možete pripremiti i u posnoj varijanti i to vrlo jednostavno.
28. 03. 2024. u 07:00
SAVRŠEN RUČAK ZA PRVE PROLEĆNE DANE: Pravi posni obrok - Paprike punjene krompirom i graškom
PAPRIKE punjene krompirom i graškom su obrok koji ćete često da pravite tokom posta.
01. 04. 2024. u 11:00
SAVRŠEN POSNI SPECIJALITET: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kujne
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo.
25. 03. 2024. u 07:00
POSNO, SLASNO I ZDRAVO: Kolač od jabuka i pomorandži, sa crnom čokoladom i bademima - Bez brašna i veštačkih šećera (VIDEO)
AKO razmišljate o tome da napravite zdrav kolač, ovo je pravi recept za vas.
20. 03. 2024. u 13:00
POSNA SALATA OD BORANIJE I PASULJA: Zasitiće vas, a priprema je brza i jednostavna
ODLIČNA i ukusna salata za dane posta.
17. 04. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
NEODOLJIVO KREMASTO SAVRŠENSTVO: Kolač sa najmekšom koricom, čizkejk filom i višnjama (VIDEO)
Kada vam se jede kolač sa višnjama, onda isprobajte ovaj recept. Ovo je najlakši način da napravite koru, a fil je predobar.
14. 06. 2024. u 11:00
SAVRŠENSTVO "NA KAŠIKU": Aromatični potaž od krompira i praziluka
POTAŽ od krompira i praziluka pravi se sa belim lukom, koji se zajedno sa prazilukom prodinsta na puteru, pa se dodaju krompir, lovorov list i bujon.
14. 06. 2024. u 11:00
BRZ, ZDRAV I UKUSAN RUČAK: Punjene tikvice bez mesa - lagana letnja varijanta
PUNjENE tikvice po ovom receptu prave se sa paradajzom, začinskim biljem i orasima. Dodaje im se i kačkavalj.
14. 06. 2024. u 09:00
PROVERENI RECEPT, IDEALNE ZA UŽINU, VEČERU ILI PRILOG: Domaće pogačice od četiri sastojka, gotove za 15 minuta
DANAS vam donosimo recept za domaće pogačice koje se prave od samo četiri sastojka, a mogu da se jedu sa slanim ili slatkim namazima.
14. 06. 2024. u 07:00
KAKO DA TESTENINA BUDE PERFEKTNO SKUVANA: Ovo je recept sa kojim ne možete da pogrešite
PLAŠITE se da će biti suviše mekana, ili pak mnogo tvrda, kao da nije dovoljno kuvana, a možda će se i slepiti... Iako kuvanje testenine deluje kao lagan zadatak, važno je da to uradite na pravi način.
13. 06. 2024. u 09:00
Komentari (0)