Napravite posni namaz od pasulja koji možete da služite sa hlebom, ali i kao umak uz neke grickalice.
Povezane vesti
MOŽETE GA JESTI KAO PREDJELO, ILI OBROK: Probajte pasulj na malo drugačiji način
Ovako pripremljen pasulj možete poslužiti i kao predjelo ili ga jesti kao obrok.
25. 05. 2024. u 13:00
POSNA SALATA SA MAKARONAMA: Ukusna, sočna, niko ne može da joj odoli
Neka posna salata sa povrćem i makaronama bude vaš izbor za danas.
01. 05. 2024. u 09:00
VRHUNSKA POSNA PUNJENA PAPRIKA: Lepša i ukusnija nego sa mesom
Bogate ukusima, a hranljive, odličan su predlog za dnevni meni.
29. 04. 2024. u 11:00
DODAJTE SAMO JEDAN SASTOJAK I UŽIVAJTE U RUČKU: Nema više nadimanja od pasulja!
PROBAJTE - dodajte samo jedno.
07. 03. 2024. u 13:30
Najnovije iz rubrike
OSSO BUCO: Šuplja teleća kost na italijanski način - ovakvu poslasticu nećete skoro probati
„OSSO buco“ znači „rupa od kosti“. Ovo je recept koji se bazira na srži iz kosti koja čini ovo italijansko jelo od dinstanih telećih kolenica jednim od najpoznatijih gurmanluka na svetu.
01. 06. 2024. u 11:00
LISNATA PITA OD PARADAJZA: Iskoristite sezonu paradajza i napravite jednostavnu lisnatu pitu
Recept je praktičan, jer nije skup, brzo se pravi i nije potrebna posebna kulinarska veština. Ovaj zasitan i ukusan zalogaj će biti pravo osveženje koje ćete uvek rado spremati svojim ukućanima.
01. 06. 2024. u 09:00
DOMAĆE MINI ROL VIRŠLE: Omiljeno pecivo našeg detinjstva
Ukoliko želite da sebi, svojoj porodici ili gostima napravite ukusno pecivo, onda je ovo idealan recept za vas. Mekane i vazdušaste rol viršle su jednostavne za pripremu, a ukus će vas oduševiti.
01. 06. 2024. u 07:00
MUSAKA OD PRAZILUKA I MLEVENOG MESA: Ručak koji će svi obožavati
Ručak koji se pravi brzo i lako, a dopada se baš svima.
31. 05. 2024. u 21:30
GRČKA KRALJICA TORTA: Poslastica koja sa razlogom nosi prestižnu titulu
Ako tragate za najukusnijom tortom, koja pritom izgleda bogato i moćno, isprobajte Grčku kraljicu.
31. 05. 2024. u 20:36
Komentari (0)