OVO SE DEŠAVA JEDNOM GODIŠNJE Astro savet za sredu 15. maj: Prva Mesečeva četvrt je u Lavu - započnite nov posao, vezu, igrajte igre na sreću

Astrolog Marina Jungić Milošević

15. 05. 2024. u 07:00

JEDNOM godišnje, u Lavu se obrazuje prva Mesečeva četvrt, a ove godine biće na 25. stepenu ovog znaka.

ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ Астро савет за среду 15. мај: Прва Месечева четврт је у Лаву - започните нов посао, везу, играјте игре на срећу

Foto: Free Images Pixabay

Ona donosi veće šanse da započnete nešto novo - posao, dogovor, umetničko delo (roman, film), pa i emotivnu vezu ili da brže otputujete negde gde odavno želite ili planirate. Doba je i za sportiste, jer podstiče njihovu motivaciju i entuzijazam, budući da Mesec u ovoj fazi pravi trigon sa moćnim Marsom u Ovnu.

Možete da oprobate sreću i u igrama na sreću, bez obzira na to što dobitak može da ode na neki neplaniran trošak, ali barem ćete znati da se niste mnogo mučili da zaradite taj novac.

To će najviše osetiti rođeni u trećoj dekadi vatrenih (Ovan, Lav, Strelac) i vazdušnih znakova (Blizanci, Vaga, Vodolija). Za zemljane (Bik, Devica, Jarac) i vodene znake (Rak, Škorpija, Ribe), ova faza Meseca nije toliko povoljna, jer pravi neharmonične (napete, izazovne) aspekte sa Suncem osoba rođenih u ovim znacima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!